Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról, ha...

Tilla84 kérdése:

Mi a véleményetek arról, ha egy 31 éves srác drágább (350e. Ft) értékű karórát visel? Saját munkájából vette.

Figyelt kérdés

Ti nők, figyelitek a férfiak karóráját? Mit gondoltok, ha egy 31 éves, keményen dolgozó srác teljesen átlagos életet él, de drága karórát hord?

Csak azért kérdezem, mert nem merem felvenni, nem akarok túl hivalkodónak látszani, vagy nem akarnék menőzni és "pénzes zsáknak" látszani, holott teljesen átlagos vagyok, csak imádom az órákat...

2015. márc. 15. 13:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
nem értek az órákhoz, ezért nem érdekelne. ha viszont megtudnám, hogy képes volt ennyit kiadni egy óráért akkor max hülledezék és kapnék egy kisebb infarktust. de ez is olyan, hogy ki mire költ. én is dolgozom, de elsősorban ruházkodok belőle, szórakozok stb. 22L
2015. márc. 15. 14:33
 12/42 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a szép órát a férfiakon (magamon is). Páromnak van több, kb 1 éve én is vettem neki egy Doxa automatát. 450 volt. Van neki ennél drágább is, olcsóbb is.

Bizonyos helyeken számít, ahol pedig nem, ott úgysem tudják, hogy mennyibe került az az óra, amit éppen visel.

2015. márc. 15. 14:42
 13/42 anonim ***** válasza:

Egy Certina DS (kb az a sorozat van ilyesmi árban) nem egy kifejezetten hivalkodó darab, sima acél tok, egy évtizedekkel ezelőtt kitalált és azóta is jól bevált, sorozatgyártott ETA szerkezet.

A legtöbb lányak (főleg, ha normálisakkal ismerkedsz) fel sem fog tűnni, hogy ennyire értékes az az óra. Még egy Zenithet sem ismernének fel, pedig az ugye még egy nagyságrenddel fentebb van árban :)

Sőt, ha mondjuk egy Becsei-féle remekművel állítanál be a randira, állítom az sem tűnne fel senkinek :D

2015. márc. 15. 14:45
 14/42 anonim ***** válasza:
*lánynak
2015. márc. 15. 14:45
 15/42 anonim ***** válasza:

Nem érdekelnek az órák, nem is értek hozzájuk..felőlem ugyanúgy lehet egy óra 10 000 ft-os, mint 350 000, nem igazán tűnne fel a különbség. De, ha mégis kiderülne, hogy mennyibe került, eléggé túlzásnak érezném ennyit kiadni egy óráért..persze a Te dolgod.

25N

2015. márc. 15. 15:31
 16/42 anonim ***** válasza:
41%

24 éves lány vagyok,de szerintem egy 1100 euros óra nem olyan huzós a mai világban. van akinek 10 milliós autója, drágább ruhái vannak amikből egy farmer 2-300 euró.

szóval nem drága ez az óra és örök darab, nahh meg a férfiaknak nem kell táska/karkötő/bizsuk/ruzs es ezernyi hulyeseg amire egy nő elszórja a pénzét.

szóval nem drága, akinek az avval nem kell foglalkozni mert egy nincstelen.

viseld egeszseggel

jahh le lehet pontozni ..

2015. márc. 15. 15:49
 17/42 anonim ***** válasza:
52%
Én nő vagyok, értek az órákhoz...a legtöbb csaj lássuk be nem...volt már tehetős lányismerősöm, aki egy többmilliós Constantin órát legagyizott, és csilli villi Gucci órát istenített. Persze ha tudta volna mennyivel drágább a Constantin akkor már rögtön az tetszett volna neki jobban...innentől nem beszélgetek vele órákról. Te se foglalkozz azokkal akik nem értenek hozzá.
2015. márc. 15. 16:00
 18/42 anonim ***** válasza:

Na erről beszélek, amiről az utolsó, hogy a legtöbb ember a nagy márkanevekre ugrik, amiket sokat hall. Azért egy Vacheron-t legagyizni elég meredek, és nem is az ára miatt, hanem a műszaki tartalma és a szerkezet megtervezésébe és összerakásába befektetett munka miatt. Armani, Gucci, Chanel...ezek ugyanolyan filléres szerkezeteket tokoznak, ami egy pár ezer forintos Casio-ban van, aztán a név segítségével eladják 30-50 000 Ft-ért. Ennyi pénzből pedig lehetne venni egy szép, igényes automata Orientet is, ami még akkor is bőven vígan járni fog ha karbantartjuk, amikor az Armani már szétesett.

Mondjuk azért az sem igaz, hogy akinek nincs minimum egy automata Certinája vagy Tissot-ja az nincstelen. Csomó nagyon gazdag embernek van átlagos órája, mert egyszerűen nem érdekli a dolog.

2015. márc. 15. 16:32
 19/42 anonim ***** válasza:
38%
Nincs ráírva, szóval fel se tűnne. De ha megtudnám, azért esne a szememben a srác... KOmolyan képes kiadni valaki ennyit egy óráért?
2015. márc. 15. 16:48
 20/42 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudnám mennyibe kerül; de ha tudnám lehet hogy meglepődnék. De ennyiből nem tudom hogy mit gondolnék, függ attól hogy amúgy milyen az öltözködése/anyagi helyzete. Meg persze ha elmagyarázod hogy azért vetted mert imádod az órákat, meg a többit amit írtál, az nyilván segítene :).
2015. márc. 15. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!