Ekvinitus kérdése:
Lányok szoktatok csak úgy, spontán ötlettől vezérelve, nagyon elegánsan kiöltözni egy hétköznap esti otthoni vacsorához?
Figyelt kérdés
Csak a saját, és a partner szépérzékének, eleganciavágyának kielégítésére. Estélyi ruha, harisnya ,tűsarkú, cipő, ékszerek, hibátlan smink, hibátlan hajforma.2015. márc. 10. 13:15
21/25 anonim válasza:
Be is b..szna hazajön a férjem este, én pedig estélyiben várom, ő meg majd gyors beugrik a szekrénybe és felveszi az öltönyét :D
1. otthon sem nézek ki lepukkantnak
2. ha elmegyünk valahova kiöltözök :D
22/25 anonim válasza:
Ja és van egy tök jó étkészletünk, amit hétfőn-szerdán-vasárnap-karácsonykor-kertipartyn használunk. Még soha senki nem vágta a földhöz,hogy ő nem fog sötétkék átlátszó színű tányérból húslevest enni karácsonykor :D
23/25 A kérdező kommentje:
Az hogy vegyek egy antik herendit azért nem jó javaslat mert használt étkészletet semmiképpen nem vennék csak kizárólag újat. z hogy te örökölted, az teljesen más mert az a családé volt mindíg.
Az utolsó válasznál arra lennék kíváncsi kit zavarna jobban a hétköznap esti vacsora estélyiben és öltönyben téged vagy a férjed?
2015. márc. 15. 19:27
24/25 anonim válasza:
Érdekes, az étkészlet pont olyan dolog amit el lehet mosogatni és olyan lesz mint az új, sose hallottam olyat hogy valaki fertőzést kapott tőle. Te étterembe se jársz?
25/25 A kérdező kommentje:
De szoktam járni de az más. Az nem zavar de hogy miért, ne kérdezd mert én sem tudom. De hogy otthonra használtat vegyek, azt nem tudom elképzelni.
2015. márc. 15. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!