Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szoktatok csak úgy,...

Ekvinitus kérdése:

Lányok szoktatok csak úgy, spontán ötlettől vezérelve, nagyon elegánsan kiöltözni egy hétköznap esti otthoni vacsorához?

Figyelt kérdés
Csak a saját, és a partner szépérzékének, eleganciavágyának kielégítésére. Estélyi ruha, harisnya ,tűsarkú, cipő, ékszerek, hibátlan smink, hibátlan hajforma.

2015. márc. 10. 13:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha mindig ugyanazzal a szép tányérral van megterítve, akkor az csak egy szép tányér és nem az ünnepi étkészlet. De erről mondjuk szó se volt a kérdésben.
2015. márc. 12. 15:21
 12/25 anonim ***** válasza:
Igen, vannak akik így vannak. Én előveszem bármikor a Hollóházit, azt hiszem megérdemeljük, sőt, ha otthon eszünk, akkor van egy gyertya is az asztalon. Mondjuk nálam a friss virág is állandó, nem csak alkalomra veszünk.
2015. márc. 12. 15:44
 13/25 A kérdező kommentje:

-Persze nem volt szó, igazad van, de ráutalás volt a kérdésben mert estélyiben, harisnyában. tűsarkúban ha vacsorához űl egy nő, ahhoz már hibátlan étkészlet stb. illik.

Elég vicces lenne így felöltözve asztalhoz űlni és egy aluminium lábasból falatozni a vacsorát.

-A hollóházi is nagyon szép és így van, minden nap megérdemli az ember hogy ilyen és ehhez hasonló minőségű étkészletből egyen ha megteheti.

2015. márc. 13. 12:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Minek ennyire sarkítani? A sima étkészletünk sem csúnya, azért mert nem az ünnepit vesszük elő, még nem a fazákból eszünk. De akárki akármit mond, nem fogok hétköznap a 80 éves aranyszegélyes porcelánból enni.
2015. márc. 13. 16:00
 15/25 A kérdező kommentje:
Eszembe nem jutott rólad feltételezni hogy lábasból eszel. Ezt csak úgy általánosságban írtam. Sőt még nagyra is tartalak amiért vacsorát főzöl munka után mindennap ahogy írtam. Csak neked az a véleményed nem kell mindennap ünnepi teríték, nekem a válaszírók egy részének meg az hogy miért ne lehetne? Mondjuk hollóházi, herendi vagy éppen 80 éves aranyszegélyes. Az sem lehet akármilyen minőség ha 80 év után is meg van rajta az aranyszegély!
2015. márc. 14. 00:02
 16/25 anonim ***** válasza:

Én meg nem értem mit lehet nem érteni azon hogy az ünnepi az ünnepi. Ha herendiből akarnék enni, vennék egy herendit a HÉTKÖZNAPOKRA, és akkor is lenne KÜLÖN ünnepi. Te talán állítasz nyáron karácsonyfát? Ugye hogy nem.

Arról nem is beszélve hogy ha nincs a déditől örököld étkészleted, akkor nem érzékeled hogy arra bizony vigyázni kell, nem pedig abból adni a virslit a három ovisnak. No meg a mosogatógépbe se raknám be semmi szín alatt.

2015. márc. 14. 10:14
 17/25 A kérdező kommentje:
Neked van három ovisod? Nem is gondoltam. Így már egész más színezetű a vélményed, így már érthető ha félted a ritka hagyatékot. Nem mintha a gyerekek nem érdemelnének szép teritéket, csak őket nem igazán érdekli az hogy miből esznek. Csak finom legyen és gyorsan meg lehessen enni az ételt mert ugye a gyerekek mindíg sietnek. Alig van idejük olyan sok a tennivalójuk.
2015. márc. 14. 14:51
 18/25 anonim ***** válasza:

Azért a karácsonyfa más téma, az annak a bizonyos ünnepnek a jelképe, nem egy máskor is használható dolog!

De nyilván gyerkőcöknek én sem a 80 éves étkészletet tenném ki!

Teljesen érthető!

2015. márc. 14. 16:00
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen a karácsonyfa az valóban nem túl jól sikerült hasonlat ha étkészletről van szó. Elvégre enni nem nagyon szoktunk karácsonyfából, maximum karácsonyfáról. Szaloncukrot, kávé kockát, Mozart golyót,Ferrero Rocher-t és minden ehhez hasonló finomságot amit fel lehet aggatni a fenyő ágaira.
2015. márc. 14. 19:03
 20/25 anonim ***** válasza:

/facepalm

Ha mindig azt használod, akkor nem ünnepi. Ha hétköznap herendiből eszel, akkor az nem az ünnepi étkészlet. Ha ünnepit is akarsz, akkor venni kell mellé egy antik herendit :).

2015. márc. 14. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!