Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szoktatok csak úgy,...

Ekvinitus kérdése:

Lányok szoktatok csak úgy, spontán ötlettől vezérelve, nagyon elegánsan kiöltözni egy hétköznap esti otthoni vacsorához?

Figyelt kérdés
Csak a saját, és a partner szépérzékének, eleganciavágyának kielégítésére. Estélyi ruha, harisnya ,tűsarkú, cipő, ékszerek, hibátlan smink, hibátlan hajforma.

2015. márc. 10. 13:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Mióta megszületett a kislányom sajna nem volt ilyen, de előtte többször is, bár ilyenkor általában főztem valami kicsit különlegesebbet, szóval nem borsófőzeléket ettünk kisestélyibe :D De csak úgy, minden alkalom nélkül többször volt ilyen.
2015. márc. 10. 13:26
 2/25 anonim ***** válasza:
Mivel ritkán főzök, így szinte minden nap étterembe megyünk. Étterem szintjéhez mérten öltözöm fel.
2015. márc. 10. 16:49
 3/25 anonim ***** válasza:
Egy sima hétköznap soha. Karácsonykor és húsvétkor, meg esetleg szülinapon szoktunk kiöltözve enni, de az estélyi ruha még ezekre az alkalmakra is túlzás lenne.
2015. márc. 10. 17:57
 4/25 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Bárcsak ez lenne a legnagyobb gondom az életben.
2015. márc. 10. 18:59
 5/25 A kérdező kommentje:
Két igen, két nem. Nem rossz arány. De egy titkot elmondok. Ha a munkából hazatérő "ember2 mondjuk egy szerdai napon azt látja hazaérve hogy a különleges alkalmakra használt porcelánnal van megterítve az asztal valami remek étellel az asztal közepén, az "asszony" pedig gyönyörűen felöltözve invitálja a vacsorához, azzal aztán le lehet venni bárkit a lábáról. Engem egészen biztos, és bár nem szoktam más nevében nyilatkozni, de legtöbb férfit szintén úgy gondolom, Nem kell gyertyafény meg egyéb romantikus hülyeség, elég a hibátlan elegancia egy üveg bor vagy pezsgő amit az étel kíván és a hatás garantált.
2015. márc. 10. 22:15
 6/25 anonim ***** válasza:

"Ha a munkából hazatérő "ember2 mondjuk egy szerdai napon azt látja hazaérve hogy a különleges alkalmakra használt porcelánnal van megterítve az asztal.."

Szokás dolga, nálunk a legszebb teríték csak ünnepekkor kerül az asztalra, mert pont ezzel adjuk meg az ünnep jelentőségét, hogy olyan a teríték is, ami csak ritkán van. Ha egy sima hétköznap is kitenném, az már nem lenne az igazi. Inkább mással szoktam feldobni a sima hétköznap estéket.

2015. márc. 10. 22:51
 7/25 anonim ***** válasza:

"De egy titkot elmondok. Ha a munkából hazatérő "ember2 mondjuk egy szerdai napon azt látja hazaérve hogy a különleges alkalmakra használt porcelánnal van megterítve az asztal valami remek étellel az asztal közepén, az "asszony" pedig gyönyörűen felöltözve invitálja a vacsorához, azzal aztán le lehet venni bárkit a lábáról. "

Ha az asszony nem dolgozik, nyilván! :) De ha az asszony dolgozik, mint pl én, és van, hogy később érek haza, mint az ember, akkor kocsiba be, étterem, és a konyhában történő robotolás helyett inkább egymásra figyelünk! :) Sőt, van olyan, hogy egy ebédre összefutunk nappal is, ha pont ugyanarra van dolgunk!

Amikor főzök, akkor persze szépen meg van terítve, és akkor is szépen vagyok felöltözve, mint mindig.

Az étkészlet pedig mindig ugyanaz... Miért ne legyen mindig szép tányér az asztalon? Ha rendeljük az ételt, akkor is azt veszem elő.

2015. márc. 11. 00:26
 8/25 A kérdező kommentje:

A válaszod első részével( nem amit tőlem idéztél) egyet értek, egész napi munka után nyílván nem várható el egy nőtöl sem hogy hazaérve többfogásos vacsorát kreáljon, majd tálalja fel és hozzá öltözzön ki a lehető legelegánsabban. Az étterem remek megoldás erre a helyzetre. Hogy miért ne legyen szép tányér az asztalon ez jogos kérdés.

Rossz beidegződés miatt írtam. Utolsó szépséges páromnak volt a szokása hogy a herendit nem vesszük elő csak karácsony,szílveszter,húsvét és egyéb ünnepeken. Szinte szó szerint azt kérdeztem tőle amit te tőlem amikor először felvetette ezt a kapcsolat elején. Az volt a válasz hogy eltörhet megsérűlhet nehezen pótolható.Nem értettem vele egye, de ő volt a főnök a konyhában -meg lehet az egész kapcsolatban- én meg azt tettem amit mondott. Sőt észre sem vettem volna ha nem szólsz úgy beépült a gondolkodásomba ez a rossz szokás.

Azt írod mindíg szépen fel vagy öltözve. Irígylem a férjed! Eddig még nem sikerült olyan partnert találni akinek otthon is fontos az hibátlan öltözködés. Leginkább melegítő, hosszú bő formátlan felső, alaktalan lábbeli ami a jellemző volt szinte minden kapcsolatban az otthoni viseletükre, mert a kényelem mindenek felett állásponton voltak mind. Szóval nagyon szerencsés a férjed hogy ilyen nő az élete párja mint te.

2015. márc. 11. 13:14
 9/25 anonim ***** válasza:

Majdnem minden nap fõzök vacsorát, miután hazaérünk, idõtõl és fáradtságtól függ milyen "nehézségūt". Egyszerū olasz tésztától kezdve a többfogásos különlegesebb kajáig minden elõfordulhat. De hogy ehhez kiöltözzünk, azt elég butaságnak tartanám.

Itthon is szeretek jól kinézni, szép hajjal, nem szakadt melegítõben, de az estélyi szerintem túlzás lenne, sõt kifejezetten nevetséges, tekintettel arra, hogy egy kis lakásban lakunk, és általában a kanapén ülve vacsorázunk a párommal. :D

Az estélyi ruha megmarad oda ahova illik, például az étterembe.

2015. márc. 11. 14:02
 10/25 A kérdező kommentje:
Te is szeretsz jól ki nézni otthon? Lehet hogy sokkal több ilyen lány és nő van akinek az otthoni ruha viseletére hajformára is az igényesség a jellemző? Nekem ahogy írtam csak rossz tapasztalatom van ezen a területen. Nem engedett a sors ilyen nőket mint ti a közelembe. Pedig a külsejével, szépségével egyiknek sem volt probléma, sőt döntő többségében átlagon felüli kinézetű lány volt a szerelem tárgya. Ráadásul még vacsorát fözni is van energiád mindennap. Nem kis teljesítmény! Elismerésem!
2015. márc. 11. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!