Lanyok! Nektek hany ruhatok ( nem egyberuhara gondolok) van amibe a suliba jartok?
A ruhat most arra ertem, ami nem csak egy sima rovid/hosszu ujjú póló, hanem egy ici-picit elegánsabb
Szerintetek az gaz, ha kb 10 ruhám van amibe suliba járok? ( ebbe csak az elegansabbak/ azaz nem csak sima rovidujju/vannak beleszámolva)
Ha rovidujjuval együtt nézzük akkor nagyon sok :D
most így nem tudom, de kb nekem is ennyi újabb, szebb, elegánsabb ruhám van
dehogy gáz, elég ennyi
és ha felváltva hordod az egyszerűbbekkel, akkor változatosan tudsz öltözni
A pólókat inkabb hétvégén szoktam felvenni , vagy ha megyek v.nekyik b.nomhoz
Suliba mindig picit elegensabbat, mert altalaban magassarkuban megyek suliba es Sztem ahhoz azert jobban nez ki egy olyan póló amibe pl egy picike csipke van , mint egy sima rovid/hosszu ujjú :D
Nagyon sok. Van 7 blézerem, ebből 3 fekete, eltérő fazonú (irodai, hétköznapibb és bf blézer), 4 pedig színes (kék, bordó, menta és pasztellrózsaszín). 3 fehér ing, 2 fekete, 3 sötétkék farmer, 2 világosabb, 2 jeggings, 4 szoknya (púder, fekete, piros, fehér, ezek mind A-vonalúak) 4 magassarkú (2 fekete, 1 bézs, 1 pasztellrózsaszín), 3 oxford cipő (fekete, bézs, virágmintás), 5 balerina (2 fekete, 1 bézs, 2 pasztell), van 1 fehér és 1 fekete csipkefelsőm, vagyis csak az ujja csipke, két pöttyös felsőm, 2-2 fekete és fehér pólóm, 3 virágmintás, 3 kardigánom (fekete, fehér, lila), 1 fekete garbóm, 4 táskám (2-2 fekete és bézs). Egyberuhából van kettő, amit hordok: 1 virágmintás és 1 bézs színű ingruha. Nagyjából ennyi, ezekbe járok munkába és suliba is.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!