Farmerhatású leggingseket szeretitek? Az egyszerűbbekre gondolok nem a túlmintázottakra.
Figyelt kérdés
Pl. ilyesmikre. Vagyis nem a jeggingsekre, a gumis derekú farmerekre gondolok hanem a leggingsekre farmer mintával.
Aki hordja, mivel veszi fel?
2015. márc. 8. 12:18
1/8 anonim válasza:
barátnőmnek ugyanilyen van szürkében. ő az utcájukban lévő kínaiban vette. polóval trikóval hordja mikor jobb idő van. cipőnek meg kis tenisz cipőt és tornacipőt hord hozzá.
2/8 anonim válasza:
ez nagyon undorító és gagyi. meg értelme sincs, kivel akarod elhitetni, hogy ez egy rendes farmer?!
3/8 A kérdező kommentje:
Ki akarja elhitetni hogy igazi farmer?
2015. márc. 13. 14:34
4/8 anonim válasza:
tökmindegy, attól még undorító. értelme nincs..
5/8 A kérdező kommentje:
Pont annyi értelme van mint a sima leggingseknek.
Ha értelmesen nem tudsz válaszolni akkor tartsd meg a véleményed :)
2015. márc. 13. 18:23
6/8 anonim válasza:
mi nem volt értelmes? ha nem bírod a kritikát, ne kérd ki mások véleményét.
8/8 anonim válasza:
'Farmerhatású leggingseket szeretitek?' - erre válaszoltam indoklással, hogy nem szeretem, mert gagyik. de nekem mindegy, hordjátok csak, nem engem fognak prolinak nézni:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!