Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vásároljak bugyit? És...

Hol vásároljak bugyit? És milyet? (itt az anyagra gondolok) Már unom, hogy minden bugyim legkésőbb 1 év után szétmegy.

Figyelt kérdés
A Takkoból szoktam vásárolni, Jól néznek ki, viszont nagyon kevés ideig bírják. Pedig megfelelő hőfokon vannak mosva van rájuk vigyázva. Viszont 1 év után elkezdenek vékonyodni, kilyukadni. Akkor mégis hol vegyek bugyit, ami max. 2000 Ft? Tudom, ezért se fogok szuperminőségűt kapni, de nekem nincsenek 5-10 ezreim egy nyamvadt bugyira. Fehérneműboltot inkább kihagyom, mert még csak 15 éves vagyok, nem akarom hogy ryß@n€nak nézzenek (meg sztem be sem engednek oda)

2014. dec. 13. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1 év neked kevés? Egy farmer se tart sokkal tovább akkor egy olcsó vékony pamutdarabtól mit vársz?

Bugyit én már csak kínaiban veszek mert a F+F, Takko stb bugyijaim 1-2 hónapot bírnak, utána fakó, bolyhos, a csipke szakad stb.

Valahogy a 4-500 Ft-os kínais bugyikkal semmi bajom.

2014. dec. 13. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Fehérneműboltot inkább kihagyom, mert még csak 15 éves vagyok, nem akarom hogy ryß@n€nak nézzenek (meg sztem be sem engednek oda)"

Ez vicces volt. :) Fehérneműt az emberek 99 %-a hord. Értelemszerűen nem 18+ -os termék. Mégis miért "zavarnának ki" egy potenciális vásárlót bárhonnan?

1 év elég jó. A drágább se tart tovább. Fogyóeszköz.

2014. dec. 13. 14:40
 3/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

#1: nem tudom, hogy te hol vásárolsz nadrágokat meg hogy ilyeneket, de nekem sokkal tovább bírják mint egy év. pedig nem több tízezrekért veszem őket

#2: tudom, de egyedül mégiscsak fura lenne oda bemenni ennyi évesen. anyával pedig sztem ciki lenne.

2014. dec. 13. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Kínaiban szoktam venni, kb 1 évet kibírnak, és az pont elég is. Volt drágább bugyim is, az sem bírja tovább semmivel. A lényeg hogy pamut legyen. A fehérneműboltba meg ugyanúgy járnak tinik, mint felnőttek, semmi különös nincs azon, mindenki hord bugyit.
2014. dec. 13. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Pamutot veszek mindig, legtovább azok bírják amiknek a szélén csak sima gumi van, nem az a "fodros". Az Intersparban vettem egy csomó ilyet, de az már vagy másfél éve volt.

A képen a legelső a fodros, a másik kettő fodor nélküli

[link]

Szintén fodor nélküli megoldás, nekem ilyenek vannak (fölül sima gumi, alul gumi nélkül)

[link]

Milyen anyagot veszel? Csak mert nekem vékonyodni, kilyukadni nem szoktak, vagy lefoszlik róluk a gumi, vagy ha nagyon régiek akkor kinyúlik a gumi és elveszti az elaszticitását. Hozzáteszem sose adnék ki még 2000-et se egy bugyiért, amiket venni szoktam 4-5db/csomag, és így kerül 1500-2000Ft-ba. Kínaiban is nyugodtan nézelődhetsz.

Az is igaz hogy egy bugyi nem egy életre szól, 1-2 évnél tovább nem nagyon lehet őket hordani.

2014. dec. 13. 17:25
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Én kézzel mosom a szebb, színes, sérülékenyebb bugyikat, és így is kb egy évig tart, ez ilyen.

Én a H&Mből szoktam venni, ott szépek vannak, elég jó áron (főleg, ha leárazás is van), inimissimiben nyilván drágábbak, de nem mondanám kifejezetten tartósabbnak őket. Egyébként a New Yorkerben is vannak egész szépek.

Olyan anyagút vegyél, amilyen neked kényelmes. Én pamutbugyit csak alváshoz hordok, utcára meg csipkét vagy selymet.

2014. dec. 13. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Én nekem az Intimissim meg Women Secret bugyik bírják nagyon sokáig, mosózsákban mosva. a H&M bugyik szoktak 3-4 hónap alatt szétmenni. Én pl a varrás nélküli bugyikat kedvelem a hétköznapokban az anyag szinte mindegy.
2014. dec. 13. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:
18%
Nem kell kifingani ennyi. Amúgy meg 15 éves korodhoz képest elég sötét vagy.
2014. dec. 13. 19:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vedd ott, ahol eddig. Bugyit nem egy életre vesz az ember, higiéniai okokból amúgy is jobb gyakrabban cserélni az állományt.

Mondjuk az sem mindegy, hogy 2 hétre elegendő bugyit váltogatsz és állandó használatban vannak, vagy van 150 darab és így is csak egy évig bírják...

Én hétköznapra általában tescoban veszek pár csomaggal, csak az a lényeg, hogy pamut legyen. Ha meg szétmegy, hát istenem, veszek újat, legalább párom se un rájuk. :D

2014. dec. 14. 09:07
 10/11 A kérdező kommentje:

#8: ezt inkább rád lehetne mondani ;)

A többieknek meg köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 14. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!