Hol vásároljak bugyit? És milyet? (itt az anyagra gondolok) Már unom, hogy minden bugyim legkésőbb 1 év után szétmegy.
1 év neked kevés? Egy farmer se tart sokkal tovább akkor egy olcsó vékony pamutdarabtól mit vársz?
Bugyit én már csak kínaiban veszek mert a F+F, Takko stb bugyijaim 1-2 hónapot bírnak, utána fakó, bolyhos, a csipke szakad stb.
Valahogy a 4-500 Ft-os kínais bugyikkal semmi bajom.
"Fehérneműboltot inkább kihagyom, mert még csak 15 éves vagyok, nem akarom hogy ryß@n€nak nézzenek (meg sztem be sem engednek oda)"
Ez vicces volt. :) Fehérneműt az emberek 99 %-a hord. Értelemszerűen nem 18+ -os termék. Mégis miért "zavarnának ki" egy potenciális vásárlót bárhonnan?
1 év elég jó. A drágább se tart tovább. Fogyóeszköz.
köszönöm a válaszokat
#1: nem tudom, hogy te hol vásárolsz nadrágokat meg hogy ilyeneket, de nekem sokkal tovább bírják mint egy év. pedig nem több tízezrekért veszem őket
#2: tudom, de egyedül mégiscsak fura lenne oda bemenni ennyi évesen. anyával pedig sztem ciki lenne.
Pamutot veszek mindig, legtovább azok bírják amiknek a szélén csak sima gumi van, nem az a "fodros". Az Intersparban vettem egy csomó ilyet, de az már vagy másfél éve volt.
A képen a legelső a fodros, a másik kettő fodor nélküli
Szintén fodor nélküli megoldás, nekem ilyenek vannak (fölül sima gumi, alul gumi nélkül)
Milyen anyagot veszel? Csak mert nekem vékonyodni, kilyukadni nem szoktak, vagy lefoszlik róluk a gumi, vagy ha nagyon régiek akkor kinyúlik a gumi és elveszti az elaszticitását. Hozzáteszem sose adnék ki még 2000-et se egy bugyiért, amiket venni szoktam 4-5db/csomag, és így kerül 1500-2000Ft-ba. Kínaiban is nyugodtan nézelődhetsz.
Az is igaz hogy egy bugyi nem egy életre szól, 1-2 évnél tovább nem nagyon lehet őket hordani.
Én kézzel mosom a szebb, színes, sérülékenyebb bugyikat, és így is kb egy évig tart, ez ilyen.
Én a H&Mből szoktam venni, ott szépek vannak, elég jó áron (főleg, ha leárazás is van), inimissimiben nyilván drágábbak, de nem mondanám kifejezetten tartósabbnak őket. Egyébként a New Yorkerben is vannak egész szépek.
Olyan anyagút vegyél, amilyen neked kényelmes. Én pamutbugyit csak alváshoz hordok, utcára meg csipkét vagy selymet.
Nyugodtan vedd ott, ahol eddig. Bugyit nem egy életre vesz az ember, higiéniai okokból amúgy is jobb gyakrabban cserélni az állományt.
Mondjuk az sem mindegy, hogy 2 hétre elegendő bugyit váltogatsz és állandó használatban vannak, vagy van 150 darab és így is csak egy évig bírják...
Én hétköznapra általában tescoban veszek pár csomaggal, csak az a lényeg, hogy pamut legyen. Ha meg szétmegy, hát istenem, veszek újat, legalább párom se un rájuk. :D
#8: ezt inkább rád lehetne mondani ;)
A többieknek meg köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!