40 év körüli férfiak véleményére lennék kíváncsi, h számukra, melyik elegáns, fémszíjas órának tudnának örülni, egy teljesen átlagos, középkategóriás választékból...?
Ez a párod stílusától, ízlésétől függ. Az én ismerőseim nagy része nem venne fel semmiféle órát, mert feleslegesnek tartják. Aki meg hord annak olyan van amilyen illik a stílusához, színes, vagy épp ilyen menő új dizájnos, de egyiknek sem átlagos fémszíjas van.
Én ezt néztem ki Neki, de kérdés, nem másként látom e szépnek és kellően jónak, mint egy férfi.... Örülni, biztos örülne, de szívből tetszene is e neki, az kérdés.. :) Ami biztos az az, hogy mindig hord órát. :)
2014. szept. 3. 10:43
3/10 anonim válasza:
Sportosan vagy elegánsan öltözködik?
2014. szept. 3. 12:27
4/10 anonim válasza:
Lehet tudok segíteni. Az én párom óramániás. :)
Fontos kérdés, amit az előző válaszoló is feltett, hogy milyen a stílusa a párodnak. Bár vannak olyan fémszíjas órák, amit egy farmeres szetthez és öltönyhöz is simán fel lehet venni.
Illetve az is kérdés, hogy mennyit szánnál rá.
2014. szept. 3. 15:25
5/10 A kérdező kommentje:
Nos, az öltözködési stílusa teljesen vegyes. Szeretném, ha sportos illetve elegáns öltözethez is megfelelő lenne. Az árkategória teljesen átlagos.... max. 65-70e -ig terjedhet.
2014. szept. 4. 09:19
6/10 anonim válasza:
Akkor én a Tisso-t, a Doxa-t vagy a Nautica-t javasolnám! :)
2014. szept. 5. 00:46
7/10 anonim válasza:
Bocsi, már félig aludtam mikor írtam! Tissot-ból találsz többféle stílust. A Doxa órák is gyönyörűek, bár kicsit drágábbak. A Nautica alapjában véve kicsit sportosabb, viszont páromnak van egy olyan fémszíjasa, ami öltönnyel nagyon elegáns, de farmerhoz is tökéletes! Pl:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!