Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irattartót keresek a páromnak....

Zsófi_Bp kérdése:

Irattartót keresek a páromnak. Kicsit, praktikusat és keményet, hogy a kártyák ne törjenek össze. Jó lenne, ha a zsebében elférne. Sokat bringázik, és pl. nem fér a nagy irattartó az övtáskájába sem. Aki tud a fentieknek megfelelőt, az írna?

Figyelt kérdés

2014. aug. 8. 10:51
 1/2 Boltos_Tibi válasza:

Helló Zsófi! A múltkor a neten találtam egy érdekes reklámot, és szerintem ez neked pont megfelelne. Kikerestem a honlapjukat! Jó böngészést! :)

[link]

2014. aug. 8. 11:21
 2/2 Háborgoo válasza:
Én először mást akartam javasolni, de ez az ACM Wallet elég jó cuccnak tűnik. Ahogy nézem van olyan amibe 6 kártya fér, van olyan amibe 12, ráadásul a kp-nak is van hely hátul, biztonságos is, masszív is, meg amerikai a cucc! Lehet, hogy ez a jövő pénztárcája! :) Szerintem ez kell Neked! (a hozzászólásomat értékelni éééér :)
2014. aug. 8. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!