Hogy vásároljak?
Ritka béna vagyok vásárlás terén, sokan mondják, hogy jó cuccaim vannak, jó a stílusom, de arról fogalmuk sincs, hogy mennyit állok egy darab felett, hogy megvegyem-e vagy hányszor felpróbálom, mennyit válogatok stb. Az a baj, hogy veszek valamit és már pár hét után nem is tetszik annyira (lehet azért, mert megunom?) Ne értsétek félre, nem vásárolok sokat, nem azt jelenti, hogy kidobom őket, hordom én ugyanúgy csak már mégse látom olyan jónak.
Na és már hetek óta járom a várost, hogy vegyek új cuccokat, de még SEMMIT nem vettem. Ma bementem a Reservedbe, hihetetlenül jó akciók vannak 5-6 ezerről le vannak akciózva felsők/pulcsik ezer-2ezer ft-ra, rengeteget voltam a boltba, próbálgattam meg minden még végül hazajöttem üres kézzel, hogy eldöntöm holnapig. Félek, hogy ha megveszem később megbánom. Hogy vásároljak könnyebben? Ti, hogy csináljátok? 15L
Igen ez a másik, hogy "eltűnök" egy egész napra, hazajövök üres kézzel anya meg már teljesen ki van akadva, hogy nem hiszi el, hogy egész nap a boltokat járom és egy felsőt nem tudok venni:D Mindig egyedül megyek vásárolni, mert másnak biztos, hogy nem lenne türelme hozzá. Gondoltam már arra, hogy elhívok valakit és majd segít, ahha...hát a barátaim mindenre rámondják, hogy jó szóval ezzel se megyek semmire:D
Neten én is látok jó cuccokat, de amikor ilyen akciók vannak azért jobban kijövök a pénzemből így, meg nem szeretem ha nem tudom felpróbálni, meg megnézni élőbe az adott ruhát. Pénztárcát, ékszereket, táskát meg ilyen kiegészítőket rendelek max:)
Velem az a baj hogy mindent megveszek és később bánom meg.
De most már oda fogok figyelni. 15L
Hát én ruhát még nem bántam meg, max évekkel később nem tetszik.
Szerintem jobban át kéne gondolnod; vagy pont hogy nem olyan kiforrott az a stílus;
vagy pedig stílusnak stílus, qva jól néz ki az xy sztárpn/képen, de nem te vagy.
Melltartókkal szoktam így járni, de ott sem az van hogy nem tetszik, hanem hogy nem jó. Persze mindig a legdrágábbakkal.
Sajnos velem is előfordul, hogy nagyon nehezen döntök, hogy melyiket is vegyem meg, sok időbe telik a vásárlás, egy csomó boltot végigjárok, aztán általában visszamegyek az elsőbe, vagy mondjuk olyan is van, hogy napokig csak nézegetek egy cuccot és még 'alszok' rá egyet mielőtt megveszem.
Tudom nem egyszerű, de próbálj meg úgy vásárolni, hogy előtte eldöntöd, hogy mire van szükséged és legyél célirányos. Pl. eldöntöd, hogy ma csak a pulcsikat nézed meg. Mert én gyakran esem abba a hibába még most is, hogy mindenféle ruhadarabot megnézek és megzavarodom, hogy jaj ez is tetszik meg ez is.
Én általában mielőtt bemegyek megnézem a kirakatot, majd bemegyek 1-2-szer körbejárom a boltot, és elveszem azt, ami tetszik. Aztán meg felpróbálom, kiválogatom mi marad, és ennyi. Természetesen én is szeretek sokat nézelődni, de nincs nagy gondom vele.
Nem szeretek egyedül vásárolni, legtöbbször anyával megyek, legalább szól, ha valami nem jó rajtam. Eddig nem nagyon volt, hogy megbántam, inkább azt, hogy nem vettem meg akkor valamit, és azután már nem volt méret/elfogyott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!