Túl pici a lábam, mit tegyek, hol vásároljak?
Figyelt kérdés
Tudtok segíteni nekem, hogy hol lehetne pici lábra cipőt kapni, ami mondjuk nem gyerekcipő. Megy össze a lábam, vagy nem tudom, de ami 2 éve még jó volt 36-os cipő, az ma már nagy, sőt óriási, mert a női cipőkből a 35-ös is van ami nagy rám. Kezdek befordulni, mert nem tudok cipőt venni. Kéne télre hótaposó, max ha a kutyával sétálok, de gyerekből is a 34-es az ami jó rám :( utcára is jó lenne divatos lábbeli, meg olyan amibe nem esek el a hóba, jégen, de nem találok sehol, mert a 3C-s cipőboltban, meg a másik hasonlóban, ami ilyen nemzetközi bolt 35-ös a legkisebb, de van hogy az is nagy. Próbálkozok mindennel, sarokemelő, talpbetét, de nem minden esetben megoldás. Gyerek utca csini csizma, az nem rossz, de látszik rajta h gyerek :( abból is a 36-os nagy, a 35-ös meg kicsi vastag zoknival, vékony zolkiba meg lefagy a lábam, gondolom ti is tapasztaljátok, h nincs már olyan bélelt lábbeli mint 8-10 éve.2013. dec. 14. 14:17
2/3 anonim válasza:
Ha jól tudom vannak kifejezetten olyan boltok, ahol kis méretű női cipőket árulnak (de gondolom nem olcsó).
Vagy próbálj meg netről rendelni, pl az ebayről. Az ázsiai cipőknél van nagyon kis méret is.
3/3 leo432 válasza:
Kislábú Nők Cipőboltja (ez a neve):
Budapest VII., Rákóczi út 74-76.
/ a régi Otthon Áruháznál /
33-as női cipő is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!