Mit gondoltok azokról a tini fiúkról/lányokról, aki luxusmárkákat hordanak?
Figyelt kérdés
Gondolkodás nélkül le "gazdag buz@izn?d/kur&@zn?d"?
Dolce gabbana, gucci, burberry es hasonló márkákról beszélünk.
Esetleg ismersz ilyeneket?
Mi a véleményed róluk?
2015. márc. 5. 12:39
11/13 anonim válasza:
Ha nem játssza emiatt a nagymenőt akkor nem igazán érdekel, ha meg menőzik akkor mélységesen megvetem. A véleményem róluk: apuci és/vagy anyuci gazdag és meg tudja venni nekik. És egy kicsit sajnálom is őket: ha a több tízezres ruha szétmegy akkor elég sokat buknak(meg hát nem bírnak annyit mint néhány olcsóbb de jobb cucc[szakboltokból])
12/13 anonim válasza:
Irigylem őket, ami tudom nem helyes, és szerencsésnek gondolom őket, hogy olyan családba születtek, ahol nem probléma hogy a gyereknek burberry kabátot, gucci táskát, LV övet vegyenek stb..
13/13 anonim válasza:
Egyszer olvastam egy újságíró könyvét a felső tízezerről, és abban is minden megszólaló azt mondta, hogy akinek minden második pulóverén Gucci felirat díszeleg, az valószínűleg vagy hirtelen gazdagodott meg nagy szegénységből, vagy nem is ANNYIRA gazdag (persze az átlag magyarhoz képest igen). Például a fél vagyona ráment a kocsira. Nem tudom, hogy igaz-e, de szerintem is furcsa, amikor valakin hatalmas márkajelzések vannak. Azonban az, hogy drágák a cuccai, önmagában semmit nem jelent, én is jártam úgy, hogy irigykedett rám valaki, és egyből én voltam az elkényeztetett. pedig nem mi voltunk gazdagok, hanem ők a szegények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!