Ciki, ha 16-17 évesen ilyen alsókat hordok? (Több lent)
Figyelt kérdés
Jah, és az öcsém is ilyeneket hord, ő 14. Nála is elfogadható?
a fecskék, az első 9-10 kép.
2015. jan. 14. 18:34
1/8 anonim válasza:
Nem. Miert lenne ciki? Olyat hordasz amilyet akarsz, es ami neked kényelmes
2/8 anonim válasza:
Felnőtt férfiak jó része is inkább fecskét hord, mint boxert, szóval nem ciki.
Ez olyan, mintha a nőknél a sima bugyi (nem tanga, nem francia, de nem is nagymama fazon) lenne ciki...
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, de ezeken van matrica, meg minden.
2015. jan. 14. 18:47
4/8 anonim válasza:
És? Looney Tunes-mintás boxert nem láttál még?
5/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert van, hogy cikiznek miatta, fe én szeretem a figurákat rajta, és hogy pamut. Kicsik már, de a péniszem se nagy, úgyhogy nekem pont jó, nem szorít
2015. jan. 14. 18:59
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem, de pár év múlva amikor nagyobb leszel már lehet hogy kellemetlen lesz így megjelenni (orvos, barátnő). Én pár db újdonságot is beszereznék az ismert márkákból is..
7/8 anonim válasza:
Semmi gond sincs vele, szerintem egyáltalán nem ciki, én is hasonló alsókat hordok, pedig már 20 éves vagyok.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! ...de ha ilyen nagy problémát jelent,ne hordj semmit 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!