Tinik! Linkelnétek képet az öltözködési stílusotokról, arról, hogy mit vesztek fel szívesen?
Az én tinikoromat a punk és a metál uralta, sok-sok feketével, és télen-nyáron nem rohadt le rólam a Shelly's-em...ez a korszak 12-15 éves koromig tartott, aztán felvettek gimnáziumba (ami helyileg messzebb van), szóval szegény bakancskám szobadísz lett, valamint a szakadt cuccaim mellett néha már hajlandó vagyok szolidabb dolgokat is felvenni...(viszont a piercingjeim maradtak, sőt többen lettek azóta).
De ehhez kellett (és meg is volt) az élet érzés is, sőt még mindig meg van, csak nincs kedvem korábban kelni, hogy bakancsot fűzzek - viszont az erős smink is maradt, és azóta letoltuk a hajam nagy részét...de amúgy már 20 éves vagyok...szóóval...a válaszom első fele tartozik közvetlenül ide csak! :) (csak fontosnak tartottam megjegyezni, hogy ezt nem lehet "kinőni")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!