Gáz az, ha nem engedhetek meg magamnak zara szintű ruhákat? Mármint olyan drágákat.17L
Miért lenne? Olcsóbban is találhatsz szép, igényes ruhákat. H&M leárazásban a feléért, negyedéért megkapod kb. ugyanazt.
A jó megjelenés nem annyira pénz, inkább stílusérzék kérdése. (Nyilván van egy alap pénzösszeg, ami nélkül nem megy, de meglepően kevés.)
Ez még meg se forduljon a fejedbe!
A ruháidon nem látszik az ára! Nem kell ilyenért szégyenkezni! Sőt ezek az agyonmárkázott darabok nem mindig olyan szépek. Szánj időt magadra, akár egy egész napot és menj el próbálgatni boltokba. Egy olcsóbb darabba is nagyon szép leszel! A ruhákban az a lényeg, hogy megtaláld a stílusod (elegáns, bohém vagy pl tornacipős csajszi) Ne az ár alapján tetsszen egy ruha! :)
Az a gáz, hogy ezt gondolod...bár látom 17 vagy, anno én is hasonlóan voltam, szerettem a márkás ruhákat (erre volt szuper a diákmunka és nem csak nyáron)
Nem a Zara határozza meg, hogy milyen vagy. Azért mert nem az van a címkén attól még lehetsz csinos és jól öltözött. Vehetsz márkás dolgokat is, csak nem mindegy mikor.
Én úgy csinálom, hogy spórolok és várom az akciót. A minap pl a Springfieldben vettem 4 darab farmert 10.000Ft-ért (2000-3000 között voltak). Ott van még ezernyi márka ahol lehet vásárolni jó áron. Pl H&M ahol legutóbb egy buisness jellegű inget sikerült 1500-ért vennem. Csak szemfülesnek kell lenni nagyon.
Nem ettől lesz valaki "menő".
Van egy barátom (21 éves), aki nem márkás ruhákban jár, de állandóan "megfordulok" utána, mert annyira jól öltözködik. :)
Nekem egy zara ruhám sincs, sőt azt sem tudom, hogy milyenek, mert nem is jártam még ilyan boltban, most ez gáz? :D
Nem vagyok otthon túlzottan a divat terén, de annyit elárulok, hogy jártam már úgy, hogy a kínaiban vett tornacsukám tovább bírta, mint a Converse, pedig ugyanannyira igánybe volt véve mindkettő. Manapság a márka sem számít olyan sokat, rányomatják a márkajelet, aztán ugyanúgy kispórolják belőle az anyagot.
Dehogyis gáz!
Én örülök ha a kínaiban megtudom venni az ízlésesebb divatosabb ruhákat. Nem az én pénztárcámnak valók a márkás dolgok. Turkálóban esetleg megveszem a márkás ruhákat negyedannyiért SŐT...
Oké, 9-es, akkor
A, mázlid volt, mert olyan osztályba kerültél, ahol nem lettél közmegvetés és gúny tárgya emiatt
B, valami okból korábban elérted azt az érettséget, amivel túltetted magad rajta
Ettől még a korosztályban a többség nincs ezzel így, most akkor ők mind ássák el magukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!