Az olcsóbb kategóriájú napszemüveg tényleg károsítja a szemet? Én már évek óta olyat hordok, nem engedhetek meg magamnak 20 ezerért egy napszemüveget.
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 19:29
1/2 anonim válasza:
Jaj dehogy! Ha csak nem a piacon veszed akkor mindegyik tökéletes. Kötelező uv szűrősnek lennie annak, amit boltban veszel. Pár éve az egyik euroshopban találtunk 350 forintért nagyon menő szemüveget, vettünk is belőle egy csomót, h ha törik akkor legyen tartalék. Bevittük kíváncsiságból egy optikushoz megnézetni a lencsét és azt mondta ott a nő, nagy meglepetésünkre, hogy a lencse tökéletes, viszont a keret gagyi, de ő megkockáztatja, hogy valami márkás a lencse, és a keretet az eurós cég gyártatta hozzá.
2/2 anonim válasza:
Olyan tizenezerért vettem szemüveget, megnéztük mennyi UV fényt ereszt át, és nem lett sokkal jobb mint ami tök gagyi. Szerintem húszezerért nem is érdemes venni, az nem jobb annyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!