Milyek ezek az alsónadrágok? (kép)
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
Mit szóltok hozzá, hordanátok, hordotok ilyet? Nem vagyok sem meleg, sem bi vagy valami más, csak érdekelne mások véleménye. Ja, kulonben az 1es nekem megvan, akármennyire is hulyén és melegesen vagy bugyisan néz ki, nagyon kényelmes, nagyon nyúlós, tartós, melegen tart, tehát nagyon jó dolog a kinézete ellenére és bele sem izzadok!
Fiúk és lányok válaszát is várom!
2015. febr. 28. 22:06
2/11 anonim válasza:
ha egy sráccal lennék és letolná a gatyáját nekem és ez fogadna röhögve elmennék
3/11 anonim válasza:
Miért ne? Nekem bejönnek a nem átlagos alsók.
4/11 anonim válasza:
Biztos meglepődnék, ha egy ilyen darabot látnék a páromon, de ha azt mondod, hogy ez férfi alsó, akkor elhiszem. :D
5/11 anonim válasza:
Ha neked kényelmes, akkor hordd, de azért randira ne vedd fel elsőre :)
6/11 anonim válasza:
Ha kényelmes, miért ne hordhatnád?!
20L
Ha tetszik egy fiú, férfi, és arra kerülne a sor, cseppet sem figyelném azt, milyen alsó van rajta.
Legyen tettre kész férfi, és kész!:)
7/11 anonim válasza:
Szerintem tök jók. :) Nekem is vannak hasonlóak, de főleg tangák, amik barátnőmnek nagyon bejönnek. :)
8/11 anonim válasza:
Melegen tart. Igy van . És meleg vagy.
9/11 anonim válasza:
Hordd, ha neked tetszik, de, ha a barátom levenné a nadrágját és ilyen alsó lenne rajta, tuti nem kerülne sor további akcióra, úgy röhögnék :D
10/11 anonim válasza:
Én szemem ha egy pasi egyedi stílussal rendelkezik. Én pasim meg selyem boxert hord. Kicsit unalmas hogy mar mindenre azt mondjuk b..is. Ha neked ez kényelmes akkor hordjad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!