Mennyire lett divat és ciki e a férfi tanga?
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 11:16
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem igazán divat, de ha kényelmesnek érzed, akkor hordjad. Én a férjemet egyszer láttam tangában (évekkel ezelőtt kapta poénból), belőlem kb 2 órás intenzív röhögésen kívül nem váltott ki semmit... Persze ízlés dolga...
2/9 anonim válasza:
Szerintem annyira nem divat, és én nőként nem igazán nézném meg a pasimat tangában (egyáltalán nem vonzana, sőt) maximum ha röhögni akarnék rajta. A tanga maradjon meg a csajoknak, férfiak hordjanak boxert!
3/9 anonim válasza:
Férfi vagyok szeretem hordani most is női csipkés tangát vetem fel reggel ven minden féle fajta .
4/9 anonim válasza:
Én néha szoktam hordani. Szerintem nagyon kényelmes. Emellett természetesen boxerjeim is vannak. Éppen azt veszem fel amihez kedvem van. Más meg úgyse látja.
5/9 anonim válasza:
Szerintem borzasztó férfiatlan. Akinek férfi, és nem valami fétis ez nála, azt nem értem mi veszi rá hogy ilyet hordjon. Mind ezt mondom úgy hogy meleg vagyok.
6/9 anonim válasza:
Mindegy, mennyire divat, elvégre nem fogod mutogatni. Nadrág alatt meg nem derül ki, hogy szűk boxer, alsó vagy tanga van-e rajtad. (Ha bármelyik átlátszik a gatyán, akkor rég rossz a helyzet.)
Innentől fogva maximum a párodat kell megkérdezned, zavarja-e, de a választól függetlenül azt veszel fel, amit akarsz.
Ettől még szerintem cikin néz ki, de ha egyszer úgyse látom, mindegy.
7/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, főleg ha neked tetszik és kényelmes is. Egyébként már elég elterjedt, nem mondhatni ritkaságnak sem. Sok pasi szereti, főleg a fiatalabb korosztályból, tinitől a negyvenesekig. :)
8/9 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy divat lenne. Engem mondjuk kimondottan taszítana, ha a barátomon tangát látnék.
9/9 anonim válasza:
A homároknál nagy divat, de szerintem normális férfi nem hord olyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!