Mit szóltok ahhoz, ha egy 15 éves fiú inget hord és hózentrógert?
15 éves vagyok, es a korosztalyomban vmi ujnak szamito dolgot szeretnek behozni. Elegem van az osszes felnyirt haju, v nyaku polos, nike air forceos, trottyos gatyás páwa k*csogbol.tudom h a jo csajok arra buknak, de megprobalok valtani :D
Meg nekem nagyon tetszik ez az elegans stilus, ing, nadrag hozentroglival, felhosszu hatra/oldalra fesult haj.
Velemenyek?
Elegáns stílus :D
Hózentróger :D
Nem tudom ez a 2 dolog hogy került egy mondatba.
Ugyanígy öltözök már évek óta. :) 30-as 40-es évek divatja, imádom. Mondjuk én sokszor hordok mellette / helyette zakót / teljes öltönyt, kalapot. A telefont csak rendeltetésszerűen használom, szerintem sokkal jobban néz ki egy zsebóra, szövetmellényből kilógó lánccal. :)
19/F
Schule*
Mode*
És a neveket is nagybetűvel írjuk. :D Egyébként tényleg kicsit olyan Hitlerjugend-szerű. :D
Azért a hózentrógert ne eröltesd. Bár ha van hozzá üveghintód is, hófehér ménessel, úgy már tuti lehet vele csajozni :)
Ing, rendes nadrág, esetleg klasszikus bőrcipó, az úgy elegáns, de a hózentróger nem tudom honnan jutott eszedbe :))
HÓZENTRÓGER???
Jajj. Az ing-nadrág oké, de amikor egy nyurga kamaszon nyúlik össze-vissza a nadrágtartó, az vicces. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!