Hol tudok venni férfi farmeringet?
Figyelt kérdés
Olyan max 5000 Ft környékén keresek, eddig még nem találtam, lehet nincs is ,de hátha tudtok valami jó helyet.2015. febr. 22. 19:51
1/7 anonim válasza:
Tally Wejil,New Yorker,H&M,C&A,F&F,Bershka és hasonló boltok
Vagy rendelj.
2/7 A kérdező kommentje:
Bershka-ban, H&M-ben, Pull and Bear-ben, New Yorker-ben néztem de mind legalább 8-9-10 ezerbe kerülnek. Rendelni ruhát nem szeretek mert egyszerűbb hogyha a boltban felpróbálom és ott kiderül hogy jó-e vagy sem.
2015. febr. 22. 20:00
3/7 anonim válasza:
Egyépként a legátlagosabb ruhadarabokat a legnehezebb megtalálni. Menj be egy egyszerű ruhás boltba. De New Yorkerbe 3000 ft-ért láttam amúgy..
4/7 anonim válasza:
ennyiért max turkálóban tudsz venni.
5/7 anonim válasza:
Tally Wejil-ben nem csak csajos cuccok vannak? Én még oda soha nem mentem be, mert úgy láttam, hogy az női ruhákat árul. Ezek szerint mégsem? :)
Amúgy 5000 körül szerintem csak Teszkóban vagy kínaiban kapsz. Már egy C&A-ban is 6-8e körül kezdődnek. Egyébként én az év elején a Reservedben vettem leárazva egyet 8e-ért. Nagyon kényelmes, jó anyagú, nagyon szeretem.
6/7 anonim válasza:
De,de láttam már unisex ruhákat
7/7 anonim válasza:
A New Yorker és társaik nevetségesen drága és gagyi minőségű ruhákat árulnak, max kinézetre jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!