25 év körüli lányok, emlékesztek még gyerekkorunkban a szteccs nadrágokra?
Azt hordtuk pl tesiórán. Kb ugyanaz mint a leggings, de mégsem volt ciki. Vajon miért?
Mielőtt azt gondolnátok,.... Nem. Nem hordok leggingzet se hosszú, sem rövid felsővel sem.
Oké, nem látszott át, de ugyanúgy kiadta a fenék alakját.
Egyrészt gyerekként egy csomó minden belefér, ami idősebb korban már nem. Másrészt az, hogy mi ciki, az a mindenkori társadalmi norma, azaz íratlan szabályok szerint értelmezhető.
Nemcsak tesiórán hordtuk amúgy, hanem szinte állandóan, játszótérre, biciklizéshez, boltba stb. Ráadásul haspólóval. :)))
Én is hordok ilyen "nadrágot", ha lehet így hívni.Hosszú inggel, tunikával, csizmával, szerintem lehet csinos is.
30 éves vagyok, két gyerekem van, és nem vagyok szegény, képzeljétek el :D
Hát figyelj, azért gyerekként kicsit más ilyet hordani, mint felnőttként.
Az oviban is volt hasonlóm, emlékszem, Anyukám varrta, lila alapon zöld macik voltak rajta :D
Jó volt az, lehetett benne játszani, rohangálni, bicajozni. Suliba tesiórára is jó volt, mert nyúlt eléggé. Kézilabdaedzésre is olyat hordtam.
Meg akkor még a gyerekek nem olyanok voltak, mint most, a kutya nem nézte a másikat, hogy milyen ruha van rajta, lesz.rtuk.
Már bocs, de tesire, edzésre, tornára ma is hordják, felnőtt nők is. Miben menjek bringázni, spinningre, edzeni, jógázni??? Szkafanderben? Ha megnézed a Decathlonos sportcuccokat, azok gyakran még feszülősebbek, többet mutatnak, spinningre sokan csak egy ilyen vastag anyagú melltartószerű topot hordanak. Ott ez a normális, zárt körben, edzésen senki nem azt bámulja, kin hogy és mi feszül, hanem próbál kilátni az izzadság alól...
A leggings meg más kérdés, az utcai viselet, csak tudni kell hordani.
Neked viszont szerintem leginkább az a célod, hogy fanyaloghass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!