Afrika. születéstől a felnőtté válásig! Mi lett volna más ha Európa helyett Afrikában születünk a gyerekkorunkban?
Afrika elég nagy, kicsit pontosítanod kéne.
Vannak benne arab országok (pl Egyiptom, Algíria, Marokko), egészen elmaradott u.n. harmadik világbeli országok (pl Sierra Leone), fejlődő félben lévők (pl Botswana, Kenya) és olyanok is, ahol egész jól is élnek emberek, közöttük akár fehérek is, mint pl Dél-Afriakai Köztársaság.
Szóval melyik részre vagy kiváncsi?
Nem tudom beszélsz e angolul, de ha igen, akkor viszonylag könnyű dolgod van. Rengeteg angol nyelvű anyag van fenn a neten ezzel kapcsolatban.
Én csak a materntyre kerestem rá és sok eredményt kiadott.
Ez meg az összehasonlítás miatt lehet érdekes, ugyanis kiderül belőle, hogy mik a biolgóiai különbségek.
De ha célirányosan keresel akkor rengeteg infót fogsz találni. Az ott jelenlévő non profit szerveztek kismillió tanulányt készítenek és tesznek közzé, akár fel is hívhatod őket és rá is kérdezhetsz, nem e tudnak adni ilyen jellegű anyagot. Tuti segítenek.
Szintén, ha tudsz angolul, rákereshetsz helyi site-okra, ahol hozzájuthatsz fórumokhoz, sok afriaki országban beszlik az angolt is, biztos vannak angol nyelvű oldalak. Sok angol nyelvű is él ezeken a helyekene, akiknek a tapasztalatát kikérdezheted.
Én legalábbis így csinálnám.
Az hagyján, hogy melyik ország, de vallásonként, sőt még azon belül is törzsenként változik a szülés, nevelés, családi élet.
Más-más a nők és a gyermekek társadalmi helyzete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!