Szerintetek ez nem rossz öltözködési tulajdonság?
Figyelt kérdés
Este fürdés után, amíg le nem fekszek, hajlamos vagyok felvenni azt a pólót, amiben másnap iskolába megyek.2015. febr. 18. 21:12
1/6 anonim válasza:
Nekem az első két kérdés, ami beugrott rögtön, hogy miért és ennek mi értelme?
2/6 anonim válasza:
Ez ténleg butaság és semmi értelme...
3/6 anonim válasza:
Hát ez tényleg hülyeség de ha jól esik csináld. Annak több értelme van mikor a feladataiból ki nem látó anyuka már este ráadja a játszóruhát a gyereke hogy ne korán reggel kelljen öltöztetni ovibamenet.
4/6 A kérdező kommentje:
Használt pólót nem akarok fürdés utan. 2 ora gep előtt ulestol meg semennyire nem lesz koszos. Este le reggel fel😃
2015. febr. 18. 22:12
5/6 anonim válasza:
Ahogy érzed, mondjuk nekem erre a célra vannak az otthoni ruháim, meg a pizsamám... :D
6/6 anonim válasza:
Nem rossz de teljesen értelmetlen.Inkább keress egy kényelmes pólót amit minden eset felveszel míg le nem fekszel.Én itthon általában ilyen nagyméretű férfipólóba vagyok.Kb a combom közepéig érnek így nadrágot sem kell felvennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!