Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintének lenni jo vagy rossz tulajdonság?
Jó. Így logikus.
Én így élek.
18F
de legalalább azok igaz barátok, és nem csak kamubarátok akik akkor jönnek ha kell nekik valami.
kérdező ez a legjobb tulajdonság ha valaki őszinte.
-az a rossz tulajdonsagom, hogy mindig oszinte vagyok
-en azt gondolom ez nem rossz tulajdonsag
-leszarom mit gondolsz!
:D
ha mindig elmondod mit gondolsz, az nem jo! Sok esetben senki nem kerdezte... az meg rohadt idegesito, ha valaki mindig, mindennel kapcsolatban velemenyt fuz hozza... es sok esetben negativ velemenyt
szoval ha kerdeznek, informalis keretek kozott mindig legyel oszinte.... ha ne kerdeznek, akkor nem muszaj
inkább jó: mert nem szeretem, ha sokáig célozgatnak, mondják ki a véleményük és kész, nem szeretem a kerítést, hazugságot
de tényleg azért néhány dolgot jobb megtartani magadnak, ill. lehet h,. ez a környezeted bizonyos szituációkban zavarja
Szeretem őszintén megmondani amit gondolok,de elég problémás és néha jobb ha befogom:)
Jobb nem mindent mondani amit gondolsz,mert lehet bántó az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!