Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintének lenni jo vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintének lenni jo vagy rossz tulajdonság?

Figyelt kérdés
Ha mindent(de tenyleg az esetek 90%-ban mindent) kimindok.az jo vagy rossz?
2015. jan. 20. 20:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valszokat :) igen eleg sokan nem bírják az őszinteséget/kritikat. Megsertodnek . De szerintem sokkal jobb ha valaki normálisan megfogalmazva a fejedhez vágja a véleményét, mintha mindig csak azt hallod amit akarsz. Hiszen reszben a kritikákból fejlődünk :) de nem is ezzel a vélemény résszel van baj. Hanem azzal hogy bárkitől barmit megkerdezek, bárkinek barmit elmondok. Nem érzek kényesnek szinte semmilyen temat. Ha engem érdekel valami akkor arrol kérdezek, érdeklődök. Sokszor mondjak, hogy gyerekes vagyok(ami korombol kifolyólag igaz mivel 15 eves vagyok) mert nem gondolom at a dolgokat mielött Kimondom. Kezdem elhinni, kezdik elhitetni velem hogy ez egy rossz tulajdonság. Pedig nehéz volt őszinte emberré "válni". Es én úgy ahogy de élvezem, amilyen most vagyok. Es gondolom nem a gyenge emberek miatt kene megvaltoznom. :)
2015. jan. 20. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:

"Állásinterjún:

- Mit tart a legrosszabb tulajdonságának?

- Az őszinteségemet.

- Nem hiszem, hogy az őszinteség rossz tulajdonság lenne!

- És ki a fenét érdekel, hogy te mit hiszel?!"

2015. jan. 20. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jó. Én is ilyen vagyok. Nem érdekel, hogy ha megsértődik valaki.
2015. jan. 20. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Az emberek 95% nem teljesen őszinte embertársaihoz..

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg a GYIK közösséget vagy pszichológusát.

2015. júl. 29. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!