Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szombaton farsang. Milyen...

Szombaton farsang. Milyen jelmezbe menjek és hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés

13/L vagyok. Azért ilyen hercegnőre stb ne gondoljatok... hanem valami ördög ilyesmire de ott meg a farkam hogyan? Bocs a helyesírásért, meg ha nem olvasható normálisan a szöveg amit leirtam, de nincs kedvem írni. :D

Köszi mindenkinek a választ!! :)

2010. febr. 11. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Öltözz be tojásnak. Egyszerű... és könnyen szállítható. Fújd be hozzá magad la'Tragyaval is :)
2010. febr. 11. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
vámmpir:D
2010. febr. 11. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Cseléd

Takarítónő

Vámpírnő

Sellő

Tehenészlány :D

Rendőrnő

Amazon

Boszorkány

Kalózlány

Macskanő

Szupergirl

Anygal vagy Ördög

Tündér

Apáca :D

Piroska (Piroska és a Farkas-ból)

Vilma (A Frédi és Béniből) :D

Kleopátra

Hippi

Pincérnő

Nimfa

Ennyi ötletem van így hirtelen, ha megtetszik az egyik, akkor mondd meg, melyiket választottad és kiokoskodjuk, hogy hogy lehetneelkészíteni a jelmezt. De előbb állapodj meg egy jelmeznél. :)

2010. febr. 11. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Első: no comment...

Második: Hát... kicsit értelmesebb...

Harmadik: Köszi az ötleteket! Nekem a macskanő és az ördög jön be :) Ördöghöz van szarvam is egy koncertről, de a farkat nem tudom h lehetne megoldani a macskánál meg az ördögnél is :S

2010. febr. 11. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát varrni kellen, biztos találsz az interneten valami szabásmintát, de így hirtelen úgy tudom elképzelni, hogy anyukád segít, mert interneten tőlem nem kapsz értelmes választ, főleg, hogy varrásamatőr vagyok, de holnapra keresgélek valamit az interneten, nem hagylak cserben. =D
2010. febr. 11. 21:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Anyum segítene, csak ő se tudja elképzelni, hogy hogy kell. Em előre is köszönöm a következő válaszod, és a mostanid is!

Bár mondjuk anyum is elég amatőr varrásban, de nagymamám nagyon jól varr, szóval lehet, h inkább megkérem őt is hogy segitsen :)

2010. febr. 12. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
legyél szobalány ilyen kis fekete cuccal, magasarkúval meg pártával és köténnyel:D
2010. febr. 13. 20:15
 8/8 A kérdező kommentje:
tegnap 20.15-kor már nagyban folyt a farsang. XD Ördög voltam, de nem volt farkam meg vasvillám :S
2010. febr. 14. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!