Szombaton farsang. Milyen jelmezbe menjek és hogyan készítsem el?
13/L vagyok. Azért ilyen hercegnőre stb ne gondoljatok... hanem valami ördög ilyesmire de ott meg a farkam hogyan? Bocs a helyesírásért, meg ha nem olvasható normálisan a szöveg amit leirtam, de nincs kedvem írni. :D
Köszi mindenkinek a választ!! :)
Cseléd
Takarítónő
Vámpírnő
Sellő
Tehenészlány :D
Rendőrnő
Amazon
Boszorkány
Kalózlány
Macskanő
Szupergirl
Anygal vagy Ördög
Tündér
Apáca :D
Piroska (Piroska és a Farkas-ból)
Vilma (A Frédi és Béniből) :D
Kleopátra
Hippi
Pincérnő
Nimfa
Ennyi ötletem van így hirtelen, ha megtetszik az egyik, akkor mondd meg, melyiket választottad és kiokoskodjuk, hogy hogy lehetneelkészíteni a jelmezt. De előbb állapodj meg egy jelmeznél. :)
Első: no comment...
Második: Hát... kicsit értelmesebb...
Harmadik: Köszi az ötleteket! Nekem a macskanő és az ördög jön be :) Ördöghöz van szarvam is egy koncertről, de a farkat nem tudom h lehetne megoldani a macskánál meg az ördögnél is :S
Anyum segítene, csak ő se tudja elképzelni, hogy hogy kell. Em előre is köszönöm a következő válaszod, és a mostanid is!
Bár mondjuk anyum is elég amatőr varrásban, de nagymamám nagyon jól varr, szóval lehet, h inkább megkérem őt is hogy segitsen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!