Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap farsang. Hogy öltözzek...

Holnap farsang. Hogy öltözzek be punk princessnek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 18:35
 1/7 nebula ***** válasza:
fekete + rózsaszín punkos cuccok...pici korona a fejedre, erős smink mondjuk pl mint lolanak ( http://www.youtube.com/watch?v=-wSXN8Sr6ho) ...valami hasonlo
2011. febr. 11. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt vágod, hogy ez önellentmondás? Egy tisztesebb punk már pofánb@szott volna szögeskesztyűvel ilyen baromságért - kívánom, hogy történjen is meg.
2011. febr. 11. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:
jajj de kemény valaki
2011. febr. 11. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj de el van tévedve itt valaki. Nagy virtuális lópélót az ilyenekbe. Fél nap alatt nem leszel punk, csak hülyét csinálsz magadból, és teljesen jogosan szólnak be az igazi punkok. Öltözz valami olynnak ami közelebb áll a személyiségedhez.
2011. febr. 11. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
egy mondatból nagyon sok minden kiderül rólam, igazatok van. ügyesek vagytok, tényleg...
2011. febr. 11. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ebből a pár mondatból lejött, hogy közöd sincs a punk attitűdhöz.
2011. febr. 11. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok. Én nem vagyok punk, csak van annyi intelligenciám és önérzetem, hogy nem rángatok magamra más szubkultúrák életfilozófiáját kifejező ruhákat, és utána nem nagy még a pofám, hogy én vagyok az okoslány.

Menjél vissza barbizni, ott vannak hercegnők (így mondjuk magyarul, de gondolom angolul is még csak a disney princesses kapcsán hallottad...)

2011. febr. 11. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!