Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek? Rondának érzem magam.

Mit tegyek? Rondának érzem magam.

Figyelt kérdés

már nagyon szeretnék szép lenni.Sokan mondják,hogy szép vagyok,de mégsem vagyok megelégedve magammal.A hajam mindig ápolt,jó deót,sampont használok.Hajam most hosszú.Elég göndör.Mivel már jó ideje növesztem emiatt Kleopátra stílusú hajat fogok csináltatni.

[link]

Melleim koromhoz bőven megfelelnek.De a ruháim.....

nem igazán a mai divathoz vagyok öltözve.Mivel még gyerek vagyok a szüleimtől függ hogy milyen ruháim vannak.Egyszóval hogy mennyit vehetek.Nagyon ritkán vehetek ruhákat.Sőt....Farmerom nincs olyan ami nekem kéne-tetszene.Ne értsetek félre,nem vagyok telhetetlen,legalább vannak ruháim.Mert kb ilyen farmerokra gondolok:

[link]

és ilyenek vannak:

[link]

pólóim jók,azokkal meg vagyok elégedve.Felsőim is szépek,jól néznek ki.Csak egy normális nadrágom sincs.Már sok és nagyon szép divatos cicanadrágom van. [link]

Imádom a cicanadrágokat!*-*

már nagyon felvenném őket,de az anyum nem engedi,mert "hideg van".Jó mikor reggel lemegyek a suliba akkor hideg van,de délután már majd meg sülök.Most így hétvége felé nagyon jó idő van.elvileg hétfőn is az lesz.Sok nyakláncom,ékszerem van használom is őket.A suliba a fiúk észre sem vesznek,mindenki nyomoroncnak tart,kivéve a 4 barátnőm.......DE NEM A SZEMÉLYISÉGEM MIATT!Ha én odamegyek elzavarnak a p.csába hogy te meg mit jössz ide,most azonnal takarodj a ......be!:I

Egy fiú nagyon tetszik,és "megakarom hódítani" de nem érzem magamat szépnek.Nem csak a ruháim.A testem is.Azzal se vagyok megelégedve.nem vagyok kövér,se sovány.Jó alkatom van.Csak nincs önbizalmam se emiatt,mert csak az jár az eszembe,hogy (te hülye p.csa vagy,aki senkinek sem kell,és nagyon ronda vagy).:(

Mit tegyek?

13/L

#ffhdgkd
2015. febr. 13. 17:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ja és had jegyezzem meg!örülök az életnek!és semmi bajom nincs a cicanadrágaimmal!De ha észrvennéd ezt írtam a kérdésbe:

"Már sok és nagyon szép divatos cicanadrágom van. [link]

Imádom a cicanadrágokat!*-* "

Most komolyan!Szövegértésed 5-ös!-.-

2015. febr. 15. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!