Mit tegyek, ha rondának érzem magam?
Figyelt kérdés
sokan mondják, hogy nem vagyok az, és hogy ne parázzak már ezen. viszont van néhány osztálytársam (fiúk/lányok) akik viszont az ellenkezőt mondják rám. mit hidjek?2014. febr. 13. 18:19
1/2 anonim válasza:
ragaszd le a a tükröt egy szép ember képével
2/2 anonim válasza:
A szépség relatív! Lehet hogy neked tetszik, de nekem nem. A te külsőd is ilyen. Az alaptalan negatív kritikákra ne hallgass! Lehet, hogy neked nem olyan tökéletes az alkatod, mint a legjobb csajnak a suliban, de az is lehet hogy a legszebb csajnak mondjuk görbe az orra neked viszont nem.. Mindenkin van valami szép, amit ki lehet emelni. Ha akaratlanul is kihatnak rád a csúfolódások, nézz tükörbe és emelj ki több olyan dolgot ami tetszik magadon, mosolyogj magadra! Nekem bevált! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!