Miért látom magam a tükörben szépnek a fotók 98%-án pedig rondának?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 10:34
1/11 anonim válasza:
Jaj ezzel én is mindig így vagyok.:) Múltkor képet akartam csinálni magamról, álltam a tükör előtt, örültem, hogy jó a hajam, sminkem stb. erre a fotón mint egy strucc.. Bárcsak a tükör rögzítene képeket:D
2/11 anonim válasza:
Nem mindenki fotogén. Ismerek elég csúnyácska lányokat, akik a fényképeiken megtévesztően jól néznek ki. Inkább a te eseted legyen, ne élőben kelljen meglepődnie valakinek.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen ilyet én is ismerek bár az az illető inkább a photoshopnak köszönheti a fényképeken a "szépségét". Első,én is pont ezen gondolkodtam,milyen jó is lenne :D
2013. máj. 18. 10:45
5/11 walk w1th mee válasza:
Nem tudom,én tükörben is,és képene is jól nézek ki:D
7/11 anonim válasza:
Ez rám is igaz, pláne ha osztályképről van szó.. na azok sosem sikerülnek:/ :))
8/11 anonim válasza:
Azért, mert a tükörben látod magad közben és úgy nézel, olyan arcot vágsz, hogy szépnek lásd magad. Ezzel szemben egy képen csak utólag látod az "eredményt", nem tudod közben korrigálni.
9/11 anonim válasza:
nekem is így van. már lassan fényképezőgép-fóbiám lesz, annyira rosszul nézek ki képeken.
10/11 anonim válasza:
Azért mert mindenki fotósnak gondolja magát. Az, hogy nem vagy csak ritkán készül rólad jó fotó nem azt jelenti, hogy nem lehet jót készíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!