Mit tegyek? Rondának érzem magam.
már nagyon szeretnék szép lenni.Sokan mondják,hogy szép vagyok,de mégsem vagyok megelégedve magammal.A hajam mindig ápolt,jó deót,sampont használok.Hajam most hosszú.Elég göndör.Mivel már jó ideje növesztem emiatt Kleopátra stílusú hajat fogok csináltatni.
Melleim koromhoz bőven megfelelnek.De a ruháim.....
nem igazán a mai divathoz vagyok öltözve.Mivel még gyerek vagyok a szüleimtől függ hogy milyen ruháim vannak.Egyszóval hogy mennyit vehetek.Nagyon ritkán vehetek ruhákat.Sőt....Farmerom nincs olyan ami nekem kéne-tetszene.Ne értsetek félre,nem vagyok telhetetlen,legalább vannak ruháim.Mert kb ilyen farmerokra gondolok:
és ilyenek vannak:
pólóim jók,azokkal meg vagyok elégedve.Felsőim is szépek,jól néznek ki.Csak egy normális nadrágom sincs.Már sok és nagyon szép divatos cicanadrágom van. [link]
Imádom a cicanadrágokat!*-*
már nagyon felvenném őket,de az anyum nem engedi,mert "hideg van".Jó mikor reggel lemegyek a suliba akkor hideg van,de délután már majd meg sülök.Most így hétvége felé nagyon jó idő van.elvileg hétfőn is az lesz.Sok nyakláncom,ékszerem van használom is őket.A suliba a fiúk észre sem vesznek,mindenki nyomoroncnak tart,kivéve a 4 barátnőm.......DE NEM A SZEMÉLYISÉGEM MIATT!Ha én odamegyek elzavarnak a p.csába hogy te meg mit jössz ide,most azonnal takarodj a ......be!:I
Egy fiú nagyon tetszik,és "megakarom hódítani" de nem érzem magamat szépnek.Nem csak a ruháim.A testem is.Azzal se vagyok megelégedve.nem vagyok kövér,se sovány.Jó alkatom van.Csak nincs önbizalmam se emiatt,mert csak az jár az eszembe,hogy (te hülye p.csa vagy,aki senkinek sem kell,és nagyon ronda vagy).:(
Mit tegyek?
13/L
Hát, jó kérdés.
Valami ünnep nem közeleg, amire kérhetnél egy olyan farmert, amilyet szeretnél?
De amúgy akik most kiközösítenek, azok ki fognak közösíteni akkor is, ha bármilyen gatya van rajtad... :( Sajnos ilyen emberek vannak, próbáld túlélni.
Azzal biztatnálak, hogy később sokkal jobb lesz. A te korodban én is az osztály nyomoroncának voltam kikiáltva. Aztán eltelt pár év, és egyre magabiztosabb lettem. Osztálytalálkozón pedig azok, akik anno megaláztak, nem ismertek meg, és jöttek "ismerkedni", meg kérdezgették, hogy ki vagyok. Szóval lehet, hogy te is később fogsz rátalálni a stílusodra. Nekem is szigorú volt Anyukám, engem is gyereknek öltöztetett, nekem is nehéz éveim voltak... :(
1.válaszoló:
Köszönöm válaszod.Végül is igazad van,abban hogy akkor sem fognak kedvelni.De én már egy kicsit unom hogy hát....nem lehetek önmagam.vagy olyanul nem nézhetek ki ahogy én szeretnék.Végül is ahogy növök úgy változok.Külsőre is,belsőre is.:)Még 1szer köszönöm válaszod.^-^
2.válaszoló:
Ne haragudj,képet sajnos nem tudok küldeni....:(
De valami szépsége,vagy egyéb ötleted esetleg lenne?
De mindenképp köszi a válaszod.:)
Látod, ez tök jó, akkor lesz majd szép gatyád! :)
Örülj neki, de a hülye emberektől ne várj csodát utána sem! Viszont becsüld azt a pár barátot, többre mész velük, mint 20 felszínes, buta haverral.
Igazad van.:)
Hát igen,nagyon örülök neki!^^
Már régóta vágytam rá.:3
Köszi a válaszokat.
Hát...ha úgy nézzük igen,ők ilyenek.....:)
Ha valamit vígasztal, hát mi időnkben is szüleink nem éppen a kialakuló ízlésünknek megfelelő ruhát kaptuk, még nálam is előfordult, hogy testvvérfemi által meg nem is tudom, ki álétal kinőtt ruhát hoztak nekem, ami nem minden esetben tetszett, ha másért nem, hát azért mert unalmaswnak találtam: kockamintás meg csikos, vagy csak simán egyszínű, na és a gombok is a gyári gombok, végtelenül unalmasak!
Azóta legalább a gombokat lecseréltem magamnak vagy 30 ingen szép változatosra, igazodva persze ahhoz, hogy nekem férfiingekre kellett találnom valamit ami diszkrét, de mégis mutatós, ami díszít.
Továbbá amikor már nekem elkezdett lenni jövedelmem, akkor magam vettem már kabátot, szép mintájú ingeket, amit mondani sem kell, nagyon ritkán találni valami extraságot, ami nem csikos vagy kockás mintájú, de addig igencsak nagyon unalmasan tudhattam öltözködni.
az iskolai egyenköpenyt meg kifejezetten utáltam, nem is szólva a "kisdobos", meg "úttörő" nyakkendőről :D alighogy vége lett az iskolai rendezvénynek, azonnal le a táska vagy zseb mélyébe :D
Talán kitalálod ebből, milyen rég lehetett ez: a bizony a '80-es években. De családom még a 80-as években is használt unalmas ruhákat hozogatott nekem. Mostmár kevésbé fogadom el tőlük az unalmasat meg inkább továbbadom caritásba.
Ami a sépséget illeti a ruhán túl, hát nos nekem szhép egy lány, ha átlagos alkatú, nincs elhízva, nincsenek szeplők, egyéb rendellenssségek, és nem shzép a sok smink sem!
Az arc adott, azon változtatni nem lehet vagy a műtét ugyis drága lenne Azt el kell fogadni , de kedves mosoly az sokat szkámít!!!
Utolsó előtti:
Köszi a válaszod.:D
Végül is igaz....:)
Utolsó:
Amint látom nem érted mi a bajom!Legalább vannak ruháim,csak szeretnék egy farmert!-.-De erre te már rögtön lebhaszol hogy miért kellene farmer nekem.
Jó sajnálom azokat akik ilyen helyzetben vannak.Én szerencsémre nem vagyok ilyen.De még bárki lehet...
Na de mind1 is!Kérlek ne phofázz bele,ha nem tudsz értelmeset mondani!-.- Vinnyogok?Igen nagyon tudok vinnyogni,ha csak kiírtam egy rohad kérdést!
Gratulálok!-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!