Nyáron cipőt vagy szandált, papucsot szeretsz hordani utcára? Zoknisan vagy mezítláb? Fiúk, lányok válaszai egyformán érdekelnek.
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 22:29
21/33 anonim válasza:
a 40 fokos melegben én is olyan fli flop papucsot (ajj, ha lefényképezne a cotcot-os srác a sztrít fessönbe, hogy le lennék szólva...). Bár nyáron mikor dolgoztam, egy fekete vászoncipőt hordtam olyan bokazoknival, mert könnyebb benne menni, mint papucsban (boltban dolgoztam, szóval állandóan rohangáltam). Ha meg elviselhető még, akkor tornacipőt hordok. 22/L
22/33 anonim válasza:
Szia. Flip-flop papucsot szoktam felvenni. Nem tudom, hogy hogyan bírják az emberek cipőben, ha kánikula van.... Néha még papucsban is izzad a lábam, persze csak ha extra meleg van, de cipőben meg aztán mégjobban befülled a láb, főleg kánikulában. Nem egészséges, de ők tudják. Üdv: Gyuszi
23/33 anonim válasza:
hát hordom a vanset mint máskor szerintem:)
Bár lehet beújítok egy papucsot:D
24/33 anonim válasza:
25/33 anonim válasza:
mezitláb . XD
edzőcipő nyáron is : D
26/33 anonim válasza:
Papucs, mezitláb. A cipőt amúgy sem szeretem, legszívesebben teljesen mezitláb járnék, de valamilyen kompromisszumot kell kötni, hogy ne vessen ki magából a társadalom :)
27/33 anonim válasza:
Cipő zoknival!!!
Papucsot vagy szandált soha semmilyen körülmények között sem vennék fel és már kiskoromban sem voltam hajlandó felvenni egyiket sem.
38F
28/33 anonim válasza:
Kizárólag zárt cipő zoknival. 38F
Eszembe nem jutna semmi olyat felvenni, ami láttatja a lábujjakat. Nincs semmi fogyatékosságom, de egyszerűen nem az én világom. Gyerekkoromban a szülők erőltették a szandált, hogy szellőzik, de az osztálytársak cikizték azt, aki szandálban járt. Erre ma mit látok, ha kimegyek az utcára???? Kb olyan, mintha divat lenne a fogszabályzó. (Tegyük most félre a fogszabályzó valódi hasznát és csak azt nézzük, ahogy a fiatalok viszonyulnak hozzá).
29/33 anonim válasza:
Edzőcipőt szoktam zokni nélkül. Nagyon kényelmes, nem izzad bele a lában egyáltalán és mégsem látszanak ki a lábujjaim.
30/33 anonim válasza:
sportcipő vagy papucs mezítláb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!