16 éves lány vagyok és 43-as lábam van?
Figyelt kérdés
Már mindenhol kerestem magamra női divatos cipőket de sehol sem találtam és arra gondoltam, hogy be kellene néznem egy transzvesztita boltba, mert ott tudnék fekete 43-as magassarkút venni. Budapesten hol találok ilyen boltot vagy online honnan tudok rendelni?2015. febr. 5. 22:38
1/8 anonim válasza:
Deichamann-ban is van 43-44-es méretű női cipő. A neten is tudsz rendelni, ingyen kiszállítják.
2/8 A kérdező kommentje:
Fekete magassarkú nincsen.
2015. febr. 5. 23:28
3/8 anonim válasza:
Bocsi, nem figyeltem, hogy kifejezettem magassarkút keresel.
4/8 anonim válasza:
Mennyel el oda ahol Shrek is csinaltatta. Ott biztosan lesz neked is. Mondjuk szerintem rondab vagy.
5/8 anonim válasza:
Utolsó!
Annyira fárasztó ilyen ostoba emberek válaszait olvasni.
1. Tanulj meg helyesen írni, ha már itt vered magad.
2. Miért lenne ronda?? Valószínűleg észre sem vennéd, hogy nagyobb a lába az átlagosnál ráadásul valószínű, hogy nem alacsony lányról van szó.
6/8 anonim válasza:
Högl cipők! Pl martfűn ha jársz egyszer nézz be a cipőgyárba, mert szoktak lenni akcios cipők.
7/8 anonim válasza:
Reszvetem!
Amugy van megoldas a kolleganom fianak 47-es volt a laba es o ugy oldotta meg hogy a labujai kozepso ujperceit kimutette es vagy 2-3 szammal kisebb lett a laba
8/8 anonim válasza:
Nekem fiúként 42-es a lábam 182cm-hez, 1-el kisebb mint a lány kérdezőnek🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!