Szerinted mennyire drága? Ti adnátok ennyi pénzt egy-egy ruhadarabért?
1 ruha:2990 Ft
1 kardigán:3990Ft
1 felső:3490 Ft
1 melltartó:2990 Ft
1 bugyi:1490Ft
:) Az érdekelne,hogy ti egyenként adnátok-e érte ennyit.
Szerintetek megéri,ha jó minőségű?
Én nagyjából ennyiért néztem ki magamnak dolgokat,viszont mindegyiket nem venném meg.Egyszerre legalábbis biztosan nem.
Én most 28 éves vagyok, és most, hogy dolgozom és keresek pénzt, megengedhetem magamnak, hogy jobb minőségű ruhákat vegyek, szóval a kérdésedre, igen, vennék egyenként ennyiért, sőt, drágábbért szoktam.
Szerintem a drágább ruha hosszú távon jobban megéri, mint egy olcsó, mert az olcsóban általában kevesebb az anyag, hamarabb kinyúlik, vagy kilyukad, tehát ha évente, kétévente kell az olcsóbból venni, míg a drágábbat hordod 6-8 évig, akkor az bőven behozza az árát.
Természetesen egy tizenéves nem engedheti meg magának, hogy jó drágát vegyen, de olcsóbb kategóriából is érdemes megnézni azt, amelyik jobb minőséget. Mindig a minőséget kell nézni, az a lényeg.:)
Egyáltalán nem drágák.
Az érdekelne, hogy akik ennél olcsóbban veszik a felsőket, azok hol vásárolnak. Én max. akciósan találok ennél olcsóbban felsőt, a legtöbb felsőm 4-5 ezer volt eredeti áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!