Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mondja mindenki ezt?

Miért mondja mindenki ezt?

Figyelt kérdés
Mindenki leszól meg ledivatku**ázik amiatt, hogy vannak Pull&Bear és Bershka ruháim. Vannak páran körülöttem, akik kínai ruhákban járnak, mert nem engedhetik meg maguknak a drágább, márkásabb ruhákat. Ezzel neken semmi bajom, távol áll tőlem, hogy emiatt lenézzek bárkit is. Viszont ha látok valami jó akciót vagy leárazást boltokban, akkor szoktam ott vásárolni. És emiatt a nálam rosszabb helyzetűek leszólnak, hogy milyen beképzelt és felszínes vagyok. Meg múltkor is leszólták a Converse cipőm. Miért nem foglalkozik mindenki a saját dolgaival? Miért kell beleszólni abba, hogy ki hogy öltözik? És ha nekem az ilyen stílus tetszik akkor mi van?

2014. dec. 19. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

Mert irigyek.. Igen sokan nem engedhetik meg maguknak ezert piszkalnak vele mert hogy nekik nkncs ilyennyuk :) nehalgass rajuk azok ok te meg te vagy a te izlesed es ha te megteheted es inKabb divatosabb markasab ruhakba jarsz akkor az a te izlesed es nem nekik kell megfelelned, ha neked tetszik a markasabb ruhak akkor ez a lenyeg es nem mas velemenye szamit.. Ha meg zavar hogy piszkalnak akkor szolj nekik vissza hogy mi vaan kinaiban van meg ruha amit megvennel?!

Nem tudom Lehet durvabbat is :)) mondjuk nem kell vissza szolni bunkot de rajuk szolhatsz:);)

2014. dec. 19. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem más gond lehet, mert a kínai és a felsorolt üzletek nem igazán különböznek. Converse meg hasonlókat bárki meg tud venni, semmi különös nincs ezeken a dolgokon. Nem lehet hogy mondjuk ilyen mellkidobós cuccokban jársz vagy miniszoknyában? Mert azt sose nézik jó szemmel a csajok akik nem mernek olyasmit hordani... Vagy egyszerűen egy szép csaj vagy és irigyek rád?
2014. dec. 19. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

valószínűleg csak irigykednek és így vezetik le

ne is foglalkozz velük

2014. dec. 19. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Várj egy dolgot szögezzünk le.. A Bershka mióta "drágább" vagy minőségibb bolt, mint a kínai?:D Akárhány ruhám volt onnan 1-2000 ft volt (nem voltak leakciózva) és kb annyit is értek..:D A fekete gatya kifakult 3-4 mosás után, a pólókról meg lejöttek a minták.:D Nagyot csalódtam ezekben a "márkás" üzletekben, mert a newyorker is elég alacsony színvonalat mutatott, az áraihoz viszonyítva (persze ott már nem 1-2000ft-okról beszélünk). Konkrétan rám többen is azt hitték, hogy valami irtó gazdag p**sa vagyok, (igaz van pénze a szüleimnek) de már nem vásárolok drága helyeken, amióta rájöttem, hogy a minőség abszolút ugyanaz, mint a kínaiba (vagy rosszabb) az ára meg kb 3x annyi (arról nem is beszélve, hogy a colosseumos cuccok nagyrészét meg is találtam a kínaiba feleannyiért, pedig detto ugyanaz volt). Én nem tudom miért szólnak meg, meg hogy honnan tudják honnan vannak a ruháid, vagy te honnan tudod, hogy a másiké kínais, de én ***ra nem mondom meg első ránézésre, hogy honnan van egy adott ruha.. Én konkrétan az abszolút irigy típusú csórók között hordtam suliban az egyik 30ezer forintos kabátomat, mégsem szólták le, sőt még mondták is, hogy csinos.:D Azt én sem értem miért kell beleszólni abba, hogy ki hogyan öltözik.. De most lehet nem hiszed el, de ahogy megfogalmaztad a dolgokat abban is volt egyfajta "menőzés" (nemtudom normálisabban megfogalmazni).. Lehet, hogy a hiba itt keresendő.. Mármint, ha nem híreszteled, vagy dicsekedsz vele nem hiszem, hogy tudják honnan vannak a ruháid, főleg ha csórók, kétlem hogy ilyen helyre mennének ha úgysem tudják megvenni.. De ha ennyire zavar, hogy így elkönyvelnek első látásra, akkor egyszerűbb, ha megkérdezed tőlük mi a problémájuk, mert ez sok mindentől függhet akár irigység is lehet, ahogy előttem írták, de ilyenkor nagyban közrejátszik az egyén viselkedése is.. De az is sokat segítene, ha elmondanád, hogy pontosan mit mondanak, és abból könnyebben ki lehetne deríteni, hogy mi is a gond.
2014. dec. 19. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem túldramatizálod a dolgot.Ne foglalkozz vele ennyit!
2014. dec. 20. 01:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Negyedik válaszolónak: amikor tesin öltözünk, látják a címkét. És emiatt. És nem menőzés, hidd el. Csak aggaszt, mert már jó barátaim is elkezdték és zavar.
2014. dec. 20. 08:37
 7/10 A kérdező kommentje:
És az a vicc, hogy ezek a márkák szerintem sem extrák, sőt! Messze nem egy Zara, ezért nem értem, hogy ez nekik miért ekkora dolog. Jó, nyilván vannak, akiknek még ez is nagyon sok, de ezzel én nem szólok le senkit.
2014. dec. 20. 08:44
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
A Bershka rettentő ócska minőség ellenben szépek a ruháik. Ha valaki csak onnan válogat azt én is hülyének nézném de remélhetőleg nálad nem ez a helyzet. A Converse vásárlókat meg én sem értettem. Maga a tornacipő nem jobb minőség mint bármelyik másik csak rá van nyomva egy plecsni és 10 ezrekbe kerül. De ez csak az én személyes véleményem, én nem adnék érte annyit, de szíve joga annak aki igen. Felőlem úgy öltözöl ahogy akarsz, csak ne legyél tucat mert az nagyon unalmas. Azok alapján amit leírtál viszont erősen konvergálsz afelé. :D
2014. dec. 20. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem az osztálytársaidat,mi öltözés közbe sose a másik ruháján lévő címkét néztük.Inkább ők a felszínesek,ha ennyire foglalkoznak a témával.Most komolyan egy címke alapján kell megítélni az embert?
2014. dec. 21. 16:15
 10/10 anonim ***** válasza:

#8, de a Converse jóval strapabíróbb, mint a legtöbb vászoncipő. Én 2 éve hordom, és konkrétan minden alkalommal (utcára, otthon, iskolába, tornaórára, lovagolni, közmunkára, és a kertbe is, kivéve télen, de egyébként mindig az van rajtam)

Meglepődtem, hogy mennyire megéri az árát.

2014. dec. 21. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!