Miért mondja mindenki ezt?
Mert irigyek.. Igen sokan nem engedhetik meg maguknak ezert piszkalnak vele mert hogy nekik nkncs ilyennyuk :) nehalgass rajuk azok ok te meg te vagy a te izlesed es ha te megteheted es inKabb divatosabb markasab ruhakba jarsz akkor az a te izlesed es nem nekik kell megfelelned, ha neked tetszik a markasabb ruhak akkor ez a lenyeg es nem mas velemenye szamit.. Ha meg zavar hogy piszkalnak akkor szolj nekik vissza hogy mi vaan kinaiban van meg ruha amit megvennel?!
Nem tudom Lehet durvabbat is :)) mondjuk nem kell vissza szolni bunkot de rajuk szolhatsz:);)
valószínűleg csak irigykednek és így vezetik le
ne is foglalkozz velük
#8, de a Converse jóval strapabíróbb, mint a legtöbb vászoncipő. Én 2 éve hordom, és konkrétan minden alkalommal (utcára, otthon, iskolába, tornaórára, lovagolni, közmunkára, és a kertbe is, kivéve télen, de egyébként mindig az van rajtam)
Meglepődtem, hogy mennyire megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!