Egyes csajok miert oltoznek annyira elenk szinu ruhakba?
Figyelt kérdés
Mas csaj teljesen alagosan oltozkodik, fekete-feher-bordo ruhakat hord, mig mas kepes citromsarga, neon rozsaszin, turkizkek cuccokban jarni. Miert kell feltunoskodni?2015. jan. 19. 20:23
1/8 anonim válasza:
Azért kinőttük már az uniformis szabályát, ezek nem a húszas évek. :DD Ízlések, tudod. Kinek mi.
2/8 anonim válasza:
Ez egyszerűen ízlés és stílus kérdése szerintem. Valaki szeret pasztell színekben járni, mint a bézs vagy a szürke. Én például pont utálom a szürkét, mert szerintem egy undorító szín... És azért veszek fel citromsárga pólót kék farmerrel, "pink" vagy lila nadrágot, mert szeretem ezeket a színeket. Jobban érzem magam, ha színek vesznek körül, tele vagyok színekkel. A neon színek megy egyébként visszataszítóak, ha nem valami hirdetőtáblán van. :D
3/8 anonim válasza:
Kinek mi tetszik.. Alapvetoen en se nagyon hordok szineket, de van egy-egy pink vagy elenk viragmintas nyari felsom/ruham es nem azert hordom oket, hogy feltunoskodjek, hanem mert tetszenek.
4/8 anonim válasza:
Én azért hordok színeket, mert szeretem. Télen különösen, unom már, hogy körbe vagyok véve fekete-szürke-barna kombóval (emberekkel), az ég is 7 napból 6 napon borult... nanehogymá
5/8 anonim válasza:
Tudod attól hogy neked nem tetszik még másnak tetszhet... nem neked akar mindenki megfelelni.
6/8 anonim válasza:
Mert ez tetszik nekik. Egyes csajoknak miért nincsen jobb dolguk, mint mások öltözködésén pattogni? Most öltözzön mindenki feketébe, csak mert te félsz a színektől?
7/8 anonim válasza:
Én főleg feketében szoktam járni (mert szeretem azt a színt és a zenei stílusomhoz is illik), de néha nem árt SZERINTEM kilépni a "gyászos" napokból. Van egy párszor, amikor örömmel felveszek egy neon zöld, türkiz kék vagy egy élénk színű rövidujjút vagy cicanacit. :D Nem azért veszem fel, hogy feltűnősködjek (így is elég feltűnő vagyok a darkos rucikban), hanem azért, mert jól érzem magam bennük. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!