Milyen ruhákba járjak ha tetszik egy 17 éves fiú és tetszeni akarok nekii?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 20:42
1/7 anonim válasza:
Miniszoknya. A 17 éves fiúk kanosak.
2/7 anonim válasza:
Olyanokban, amikben jól érzed magad, amikben önmagad lehetsz, mert akkor az látszik is rajtad, hogy jól érzed magad a bőrödben
Ha olyan ruhákat veszel fel, ami kényelmetlen meg "nem Te vagy", akkor megjátszod magad, ami szintén látszik, de nem a jó értelemben.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek !kivéve az utolsó válaszolónak!!mindegy őt haggyuk!! :) 2.válaszolóó ..a baj hogy én eddig kényelmes ruhákat hordtam és ugy néztem ki....hagyjuk!!! 1 válaszóló ez jó voltt!!mert amikor rövid gatyába voltam azt mondta csini vook!
2014. aug. 17. 21:30
6/7 anonim válasza:
olyanokba amikben jól érzed magad
ne egy fiúnak akarj tetszeni,hanem magadnak!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszii!!de olvasd el mit irtam a 2. válaszolonak!! :)
2014. aug. 19. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!