Kicsi a cipőm! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
37-es lában van,a boltban mégis a 36-os cipő volt rám a jó,és azt vettem meg.5 perc után elöl nyomni kezdte a nagyujjamat,és borzasztóan kényelmetlen.Sajnos visszacserélni nem tudom,ugyanis Budapesten vettem,és vidéken lakom.Tudna valaki esetleg valami hasznos ötletet mondani?Egyáltalán előre lehet tágítani a cipőt,mert oldalra tudom hogy lehet a vizes oknis módszerrel,na de előre?...(egyébként egy bőr converse cipőről van szó,és elég merev tartása van.)Köszönöm!2010. febr. 7. 13:08
11/14 anonim 

válasza:

Fentebb már ajánlottak vizes zokni, cipőtágító stb. módszert. A kérdés az, hogy 10-es skálán mennyire nyomja a lábad. Mert gondolj arra is, hogy a cipők hordás során tágulnak. sámfázd ki és járkálj vizes zoknis cipőben otthon, s kitágul.
(inkább legyen kisebb a cipő, mint nagyobb! Én ez utóbbi hibába estem)
12/14 anonim 

válasza:

Ha meg van a blokk stb..akkor a lakhelyedhez közelebbi converse boltba próbáld vissza vinni. Én például pesten vettem c&a-ban csizmát és Szolnokon kicserélték:D
13/14 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy sikerült-e anno tágítani a converse cipőt vizes zoknival vagy egyéb más módszerrel?
14/14 anonim 

válasza:

Próbáld úgy hordani, hogy csurom vizes legyen és a lábadon száradjon meg. Ehhez nyári meleg ajánlott és valami vízpart, vagy otthon a fürdőkád.Ha száradás közben újból szorít, akkor ismételten jól be kell vizezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!