Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicsi a cipőm! Mit tegyek?

Kicsi a cipőm! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
37-es lában van,a boltban mégis a 36-os cipő volt rám a jó,és azt vettem meg.5 perc után elöl nyomni kezdte a nagyujjamat,és borzasztóan kényelmetlen.Sajnos visszacserélni nem tudom,ugyanis Budapesten vettem,és vidéken lakom.Tudna valaki esetleg valami hasznos ötletet mondani?Egyáltalán előre lehet tágítani a cipőt,mert oldalra tudom hogy lehet a vizes oknis módszerrel,na de előre?...(egyébként egy bőr converse cipőről van szó,és elég merev tartása van.)Köszönöm!
2010. febr. 7. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet tágítani, kicsit bekell vizezni, majd beletenni azt a cipőtágítót. és állni hagyni pár napig.
2010. febr. 7. 13:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
tegyél bele egy zacskót, tedd tele vizzel, rakd be a fagyasztóba és amikor teljesen megfagyott, hagyd h olvadjon ki és szárítsd meg a cipőd ... ez komoly :) lehet viccnek tartják, de én tornacsukával próbáltam és bejött :D
2010. febr. 7. 13:11
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.egyébként utolsó válaszoló..ez nem árt a cipőnek?mert ha nem sikerül tágítanom,akkor valószínűleg el kell adnom,ill ajándékoznom,nem szeretnék kárt tenni benne.Köszönöm nektek!
2010. febr. 7. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha bőr a külső része (nem mű, hanem eredeti), akkor lehet hozzá venni bőrtágítót (bármelyik cipőüzletben pl. Deichmann, Humanic, árulnak ilyet, kb. 600Ft).

Ha vizes zoknira felveszed és járkálsz benne otthon az is hatásos lehet, csak vigyázz, fel ne fázz!

A hűtős dolgot is olvastam már több helyen, lehet megéri kipróbálni, ha másnak is bevált.

2010. febr. 7. 13:22
 5/14 A kérdező kommentje:
most lehet hülyeséget kérdezek,de a cipőt tegyem be a fagyasztóba?:D(lehet valamit nagyon elolvastam a válaszban :D)
2010. febr. 7. 13:51
 6/14 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak: a cipő eleje gumi,a oldala bőr(converse bőr tornacipőről van szó)
2010. febr. 7. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:
8%
Vegyél egy 37-es cipőt-.-'
2010. febr. 7. 14:14
 8/14 A kérdező kommentje:
a kérdés nem az volt,hogy milyen cipőt vegye kedves válaszoló,hanem az,hogy hogyan lehet tágítani.
2010. febr. 7. 14:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el cipészhez, ő tudja a legjobban, hogy lehet-e, árt-e a cipőnek. Egy ezresért elvileg ki tudja neked tágítani, ha lehet.
2010. febr. 7. 14:23
 10/14 A kérdező kommentje:
kösi szépen.holnap el is visem,ma meg kipróbálom a vizes tágítást...hátha:D...egyébként ez a vizes zokni módszer mennyire hatásos?úgyértem úgy marad cipő,vagy egy idő után ismételni kell?
2010. febr. 7. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!