Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicsi a cipőm vagy csak még...

Kicsi a cipőm vagy csak még nincs bejáratva?

Figyelt kérdés

Vettem egy cipőt,ami elvileg 40-es és úgy érzem,h amikor megyek benne a jobb lábamat egy nagyon kicsit nyomja. nekem a jobb lábam az erősebb,tehát a bal lábamat nem igazán nyomja. Telejesen végig ér a cipőben a lábam,és a sarkamnál még talán be is fér mutató ujjam,tehát elvileg jó,csak amikor megyek benne,akkor a nagylábamujját zavarja és kemény az eleje. Szerintetek bejáratódik majd és azért fura,mert új?

Nem tudom,h kicseréltessem -e,mert az egyel nagyobb meg úgy éreztem,h nagy.. és ha még tágul is akkor meg kilépek belőle..

bocsi a hülye kérdésért :D

köszi aki válaszol.

2010. dec. 1. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
ne aggódj ki fog tágulni:)
2010. dec. 1. 18:38
 2/3 anonim válasza:

Én kb. 2hete vettem egy csízmát és ugyanez volt a bajom!:D

Vissza akartam vinni,de ugye 1 számmal nagyobb már nagy lett volna..úgyhogy 1szer,2szer felvettem,meg tettem bele éjszakára ilyen rúgós vmit(nem tudom hogy hívják,ami nem engedi hogy megtőrjön a bőr) és szerintem attól is tágult!

Úgyhogy mostmár kényelmes!

Próbálgasd még te is:)

2010. dec. 1. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat ^^

majd hordom itthon és akkor tágulni fog talán. utcára nem megyek ki benne mert akkor szerintem nem cserélik már ki .

:)

2010. dec. 2. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!