Ha valaki bőrdzsekit hord, az tucatlányos hatást kelt?
Kezdjük az elején: egyedi vagyok, tehát nem öltözködöm tucatlányosan, ettől függetlenül szerintem jó stílusom van, kissé elegáns, nőies. Namármost nagyon megtetszett egy fekete bőrdzseki, viszont minden második-harmadik lányon olyan van. Emiatt aggódom, hogy tucatlánynak fognak nézni,ha felveszem, viszont nagyon tetszik. Ti mit gondoltok: lehet-e hordani egy ilyen ruhadarabot úgy, hogy közben megőrzöm az egyediségem?
15/L
Hát nem azért, de ha tetszik, mit érdekel, hogy tucatlányos-e avagy sem? Ha tetszik, hordjad. Nem is értem, mégis miért kell azzal foglalkozni, hogy MÁSOK mit gondolnak.
Egyébként a rendes, igazi bőrdzsekik nem "tucat" hatásúak. (Ha meg nem igazi bőr, akkor ne nevezd bőrdzsekinek.)
Tucatlánynak akkor néznél ki, ha barna vagy fekete póthajad lenne, szolis bőröd, alaposan kifestett szemöldököd, napszemüveged minden évszakban és napszakban, csillogós felsőd és szoros nadrágod, a műkörmökkel tarkított kis kacsódon pedig bowlingtáskával imbolyognál végig az utcán, ezzel mindenki más személyes terét visszaszorítva. Másik kézben pedig kötelező a füledből lógó iPhone-t szorongatni.
De nem, egy egyszerű bőrkabáttól nem leszel ilyen.
A bőrkabáton múlik, a külsején, a szabásán, a minpségén és főleg azon mivel és hogyan párosítod.
Láttam már 30 nőt magassarkúban, farmerben, bőrkabátban amire rádobott egy hosszított szőrme mellényt. Annyira jól nézett ki mint senki más akkor a Váci utcán.
Ennyi erovel az oltonyre is mondhatnank ugyan ezt!
Megis azt hiszik,hogy elegansak benne,kozben mindenkin ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!