Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki bőrdzsekit hord, az...

Ha valaki bőrdzsekit hord, az tucatlányos hatást kelt?

Figyelt kérdés

Kezdjük az elején: egyedi vagyok, tehát nem öltözködöm tucatlányosan, ettől függetlenül szerintem jó stílusom van, kissé elegáns, nőies. Namármost nagyon megtetszett egy fekete bőrdzseki, viszont minden második-harmadik lányon olyan van. Emiatt aggódom, hogy tucatlánynak fognak nézni,ha felveszem, viszont nagyon tetszik. Ti mit gondoltok: lehet-e hordani egy ilyen ruhadarabot úgy, hogy közben megőrzöm az egyediségem?

15/L

2015. jan. 12. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egyértelműen lehet. Csak attól függ, mivel kombinálod.
2015. jan. 12. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
pf mindenki egyedinek érzi magát, senki be nem vallaná a világért sem, hogy ő 'tucatlány'. 15 évesen lehet, hogy még én is nagyon egyedi akartam lenni, de őszintén szólva ma már baromira nem érdekel, ki mit gondol és rajtam kívül hányan hordanak még ugyanolyat, ha tetszik és jól áll, megveszem.
2015. jan. 12. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem azért, de ha tetszik, mit érdekel, hogy tucatlányos-e avagy sem? Ha tetszik, hordjad. Nem is értem, mégis miért kell azzal foglalkozni, hogy MÁSOK mit gondolnak.

Egyébként a rendes, igazi bőrdzsekik nem "tucat" hatásúak. (Ha meg nem igazi bőr, akkor ne nevezd bőrdzsekinek.)

2015. jan. 12. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Tucatlánynak akkor néznél ki, ha barna vagy fekete póthajad lenne, szolis bőröd, alaposan kifestett szemöldököd, napszemüveged minden évszakban és napszakban, csillogós felsőd és szoros nadrágod, a műkörmökkel tarkított kis kacsódon pedig bowlingtáskával imbolyognál végig az utcán, ezzel mindenki más személyes terét visszaszorítva. Másik kézben pedig kötelező a füledből lógó iPhone-t szorongatni.

De nem, egy egyszerű bőrkabáttól nem leszel ilyen.

2015. jan. 12. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van, viszont azon hogy én tucatlány vagyok-e vagy nem, nem fogok összeveszni. Én nem tartom magam annak. Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2015. jan. 12. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

A bőrkabáton múlik, a külsején, a szabásán, a minpségén és főleg azon mivel és hogyan párosítod.

Láttam már 30 nőt magassarkúban, farmerben, bőrkabátban amire rádobott egy hosszított szőrme mellényt. Annyira jól nézett ki mint senki más akkor a Váci utcán.

2015. jan. 12. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi erovel az oltonyre is mondhatnank ugyan ezt!

Megis azt hiszik,hogy elegansak benne,kozben mindenkin ez van!

2015. jan. 13. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért hordják a bőrkabátot, mert jól néz ki, nem ettől leszel tucat, aki mást mond, hazudik
2015. jan. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!