Most nézek egy divatbemutatót. Szerintetek mi a jó abba hogy ilyen csontbőr deszkákon mutatják be a ruhákat? Szerintem egy ruha egy szép alakú formás nőn mutat nagyon jól. NA meg az az unott arc kényszert kelt az emberbe hogy beüssön neki :D:D:DD:D
Figyelt kérdés
vélemények?:DDD2013. ápr. 7. 10:54
1/13 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 7. 10:55
2/13 anonim válasza:
Én sem értem, miért alakult így, hogy ilyen extra sovány modelleken mutatják be a ruhákat, mert pont az nem derül ki, hogy egy normál emberen hogyan áll. Ha vékony, de nem csont és bőr, az még belefér.
3/13 anonim válasza:
Azért választanak ilyen arcú modelleket, hogy ne az arcukat nézzék, hanem a ruhát, valamint, hogy sminkkel könnyen átváltoztathatóak legyenek.
Hogy miért egészségtelelenül soványak (a fehérnemű modellek még egész formásak), azt nem tudom.
4/13 anonim válasza:
A divatbemutatókon nem a modell a lényeg, hanem a ruha, ezért vágnak olyan életunt arcot. Lényegében két lábon járó vállfák, és mint olyan, nem kell, hogy formás, nőies legyen.
5/13 anonim válasza:
Itt azért van mellük a modelleknek, elég nagy is, úgyhogy ez még nem az a borzalmas kategória :D Inkább azért lehetnek furák, mert nagyon magasak.
6/13 anonim válasza:
Két lábon járó vállfák- azt hiszem ez elég jó megfogalmazás volt. :)
7/13 A kérdező kommentje:
akkor gondolom azért választanak ilyen extravékony nőket is,hogy ne azon legyenek az emberek hogy aa de formás combja,segge van :DxD de hát ez egyszerűen szerintem undorító
2013. ápr. 7. 11:02
8/13 A kérdező kommentje:
hát azért szerintem ezek is elől hátul deszkák 1-2modell kivételével :)
2013. ápr. 7. 11:04
9/13 anonim válasza:
Már leírták a lényeget előtte,élő vállfák. A divatbemutatón az a lényeg hogy a ruha úgy álljon a modelleken mint a vállfákon,mert így lehet látni pontosan hogy milyen a ruha esése,fazonja,mennyire szűk vagy bő. Egy formás nőn "torzulna" a ruha.
10/13 anonim válasza:
mert akiket nem éheztetnek azoknak nem kell ruha XDDD
áám ezek mocskos munkát végeznek keményen
nemtudom melyik a viccesebb ez v a gyerekszépségverseny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!