Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez tul cicababas lenne varosna...

Ez tul cicababas lenne varosnapra? (majusban)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy meg korai, de most van eleg penzem beszerezni.

[link]

2015. jan. 7. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi az a városnap?
2015. jan. 7. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, sőt nagyon szép. Ha valaki belekötne, májusban már elég jó idő van, simán rá lehet fogni, hogy csak egy nyári ruha
2015. jan. 7. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
ha te is legalább így nézel ki, akkor királyságos lenne
2015. jan. 7. 13:16
 4/9 anonim válasza:
a ruha szép. De ettől nem biztos, hogy neked is jól áll. Én egyébként a helyedben nem vennék fel olyan ruhát, ami azt sugallaj, hogy én most baromira ki vagyok öltözve. Olyan kell venni, ami úgy néz ki, mintha éppen csak magadra kaptad volna, és ennek ellenére zseniális. Ezért én nem pirosat vennék, hanem valamilyen fehér, bézs, törtfehér stb verziót A piros azért eléggé koktélruhás.
2015. jan. 7. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem igazan oda való főleg nem magassarkúval.

Nem alkalomhoz illő.

A masik hogy valójában te hogy nézel ki a ruhában, mert ehez nagyon csinos alak kell.

A harmadik meg az, hogy májusban szerintem tul hűvös lesz ilyen ruhához.

2015. jan. 7. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem a ruha jó, de én nem ilyen magas cipővel venném fel, hanem valami szolidabbal. ez elég kiöltözős. persze ha alapból is ilyen a stílusod, akkor oké.
2015. jan. 7. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem cicababás... inkább k**vás. Mellek kinn, szoknya épp csak feneket takar, ráadásul rikító piros. Ez nem utcára való viselet. Lehajolsz, és mindenki lát mindent.
2015. jan. 7. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem csinos

24L

2015. jan. 13. 03:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem cicababás, hanem dögöööössss!
2018. márc. 12. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!