Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van ez? Ti nem utáljátok?

Miért van ez? Ti nem utáljátok?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy manapság nem lehet normális ruhát kapni. 3-4 évvel ezelőtt vettem kötött egy kötött pulcsit és nagyon jó vastag, sosem fázom benne. Most ha pulcsit akarok venni mindegyik olyan, mintha nem is lenne rajtam semmi, szétfagyok bennük, és olyan anyagból vannak, mintha üvegből lennének vagy nem is tudom... De miért?
2015. jan. 5. 06:01
 1/8 anonim válasza:
Hol szoktál vásárolni? Amúgy én mindig találok valami jó kis meleg pulcsit, csak az ára miatt fogom a fejem :-D
2015. jan. 5. 07:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Én tök jó pulcsikat vettem a Tescoban 30-50% kedvezménnyel.

Nekem is szempont hogy meleg legyen mert babát várok és vigyáznom kell magamra jobban mint amúgy. Ha nem veszek alájuk semmit sem fázok bennük.

2015. jan. 5. 08:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a kabátoknál vettem észre, oké van ez a pufikabát,de az nekem nem tetszik, vastag szövetkabátra ne is álmodjak...
2015. jan. 5. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is nehezen találok, pedig nincs nagy igényem. Egyszerű, meleg, és elég hosszú legyen, hogy ülve is takarja a derekam.

De a legtöbb, ami megfelel a kritériumoknak, az mamis.

2015. jan. 5. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
De, én is szoktam bosszankodni tél elején, hogy hiába szépek a téli kollekciók, egyszerűen nem praktikusak - mármint nem melegek. A pulóverek alig érnek derékig, de már a kivágásuk is majdnem addig ér, és bár remekül néz ki, szétfagyok benne. Úgy kell vadászni, hogy használható pulcsit kapjak.
2015. jan. 5. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel mindig csak a "divatos" dolgokat lehet kapni, ezért valójában elég szegényes a választék :(. Pl idén nem lehetett kapni karcsúsított felsőt, sem kerekorrú cipőt. Ja és esküszöm hogy a cipők évről évre keskenyebbek.
2015. jan. 5. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Turkálókban vásárolok, ott vannak normális fazonú, praktikus cuccok (is :D ).
2015. jan. 5. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hádában elég jó kötött pulcsikat vettem nemrég, vastagok, melegek és tök újak. 1500 ft körül voltak.
2015. jan. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!