Fiúk, miért utáljátok a balerina cipőt?
Imádom, de mindenhol azt olvasom hogy a fiúk utálják. De miért? :o
13\L
(13 évesen neked nem mindegy?)
Trampli.
De olyan kényelmes némelyik..
nem nagyon szokásom magassarkút hordani :)
Inkább maradok a tornacipőknél.. bár nem túl nőies de imádom :D
Nekem sem:)CSak azért írtam, hogy a fiúk többsége akkor inkább már a magassarkúkra esküszik de emiatt rá ne szokj a magassarkúkra majd ráér az később, nem ezért mondom.
Én tornacipőt is felveszek, mert kényelmes. Olyat hordj, amiben te jól érzed magad.
Nem utálom, azért ennyire nagy érzelmeket nem vált ki belőlem :) Viszont mindig konstatálom, hogy az összes lány úgy megy benne, mint egy kacsa :) Trampli nagyon, ez tény. De ezen kívül még egy csomó dolog nyomi...
- beszarós gatya aminek térdig ér az ülepe
- csípőnadrág ami 100-ból 1 lánynak áll jól, a legtöbb embernek kibuggyan belőle a hája, meg a segge, a bugyikája... akinek nem, annak meg ótvar fos segget csinál :)
- testhez álló szűk rucikák minden kövér lányon
- strandpapucs a városban, retkes és repedt a sarka a 99%-nak aki hordja. A körmökről már nem is beszélek
És még sorolhatnám...
Én nem utálom...pont a barátnőm beszélt rá,hogy hordjam őket ,mert nekem is jól áll,nemcsak neki!És tényleg...nekem is jól áll!És sokkal kényelmesebbek mint némelyik ffi sportcipő,mert azokba belebüdösödik az ember lába,ebbe meg azért tud szellőzni :)
14F
nemnem barátnőm szerint nagyon jól áll a lábamon és nekem meg kényelmes-->ergo hiszek neki hogy jól áll!
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!