Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, ha az új cipő...

Mit csináljak, ha az új cipő (balerina) sarka nagyon kemény és nyomja a sarkam? (ragtapaszon kívül. )

Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm előre is!
2011. júl. 25. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez most lehet viccesen fog hangzani, de én húsklopfolóval szoktam megütögetni.:)
2011. júl. 25. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
A válasz engem is érdekelne. :S A topánka mindig is kidörzsölte a sarkamat, én is csak annyit tudok tenni hogy beragasztom előtte a lábam ragtapasszal.
2011. júl. 25. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Első, köszönöm szépen a választ, ki is próbálom! :)

Második, nekem a tapasz leszokott jönni... :/ vagy rossz minőségű, vagy túlságosan izzad a lábam.. :Đ

2011. júl. 25. 18:23
 4/6 habibi ***** válasza:
100%

igen, a ragtapasz jó ötlet, de ne a sarkadra tedd, hanem a cipő sarokrészére, vagyis oda ahol nyomja a sarkad, az tuti megoldás, nem fog lejönni, ha mégis, akkor szigetelőszalaggal erősítsd meg, mivel belülre teszed, nem látszik, de én pl. nem sebtapaszt tettem oda, hanem odaragasztottam egy olyan anyagot, amit akkor kell használni, ha valamid nagyon vérzik és a mentőládákban is van, na azt kettévágtam , így lett egy kb. 4 cm-s anyagom és azt oda beragasztottam- nagyon jó és tartós, nem kell állandóan cserélgetni sem:))

remélem megértettél

2011. júl. 25. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, megértettelek :) Köszönöm szépen!
2011. júl. 25. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, de nekem mindig úgy volt, hogy előszö felvettem, és kidörzsölte meg sebes ett, másodjára meg már sokkal puhább volt a sarka. Egyszer felveszed, és akkor be kell ragtapaszozni( bár beszélek én is itt én is mindig hagytam hogy feltörje a lábam :D ), utána pedig megpuhul annyira hogy kényelmes lesz. :)
2011. júl. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!