Azt mondják szegénység van mégis az UGG csizmákból már méret sincs azokban a boltokban ahol árulják őket. Egy 60 ezres csizma ma luxusdarab, vagy egy teljesen normális áron kapható lábbeli?
Az fiu vagy lany csizma?
Mert nem lehet nagyon megallapitani.
Egy pasin vicces lenne, dehát ebben is ízlések és pofonok, mint minden másban!
Nekem is van, Heavenből nekem is, egy mini és egy magasabb szárú. Az egyik fekete, a másik barna. És imádom!
Mar csak azert kerdezem mert nem igazan noies es ferfias!
Tehat lehet,hogy uni?
Van férfi UGG is...
Igy van, a luxus nem itt kezdődik! 60-90ezer semmi egy cipőért!
Köszönöm a válaszokat!
Azért írtam hogy luxus mert sokaktól olvasom hogy csak replika csizmákat látnak a városban ami az olcsó utánzat. Igy az eredeti UGG nagyon sokaknak elérhetetlen luxus darab marad.
Míg vannak azok akiknek több párjuk is van, lehet sokkal drágább cipőjeik is vannak. Nekik a luxus máshol keződik.
Ismerem a Heavent, de nem vásároltam még soha semmit onnan mert nekem túl drága :(
Nem vagyok tini, 24 éves vagyok. A 90 ezrest erősen túlárazotnak tartom a Heaven részértől. mert a UGG eshopjában is a drágábbak is 250 euró körül vannak ami nem 90 ezer akárhogy számolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!