2/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2015. jan. 4. 17:55
3/8 anonim válasza:
amiket az első linkelt, azokba mind kéne fejenként 2-3 golyó:D
4/8 anonim válasza:
:D hármaskának nagy igaza van!
Amúgy meg szerintem nem kell ezt túl bonyolítani, főleg nem 13 évesen, egyszerűen elég egy normális gyatya,ami nincs agyon koptatva és valamilyen felső, olyan ami nem V-nyakú derékig!!!!
Pl. [link]
[link] innen szinte bármi jó, a lényeg hogy NE legyen ilyen: [link] (máris hányok...)
nadrág: [link]
És ne legyen ilyen full rátapadós, leggings-szerű, mint ez: [link] (komolyan, olyan idomai vannak a srácnak ebben a gatyában, hogy megirigylem!)
:))
5/8 supra01 válasza:
6/8 anonim válasza:
Én is 13 éves fiú vagyok és csak elegáns ruhákat hordok.
Szövetkabát, bőrcipő, barna világoskék és bordó nadrág.Pólót a zarában tudsz venni, mert ott viszonylag csinosak vannak. Az ingek is nagyon jól néznek ki, plusz még egy karórával nagyon jó összhangod lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek :) 5 os: gondolom fallen manias vagy 'D
2015. jan. 5. 15:46
8/8 anonim válasza:
Szerintem 5-től király ,hogy ilyen ruhákba jár. Ha én az osztálytársam (fiú) megláttom ilyen swag yolos izé cuccban rosszul leszek , de ha mondjuk valaki ingben egy jó nadrágban meg egy jó cipőben megjelennik azt mindig megdicsérem. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!