Mai divatról vélemény?
Figyelt kérdés
Öltözködésre értem. Szerintetek is jobb ruhákat lehetett kapni 2-3 évvel ezelőtt?2014. júl. 29. 11:35
1/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy jobbak voltak e, inkább azt mondom nem volt minden üzletben pont ugyanaz. Valahogy más volt a Zara meg a Mango meg a többi. Jobban felismerhető volt az egyes márkák stílusjegyei.
Most nekem mind olyan egyforma. Pont ugyanaz van mindenhol max az árban van némi különbség.
2/8 anonim válasza:
Őszintén, fogalmam sincs. Nekem 3-5-10 évvel ezelőtt is volt stílusom, és aszerint öltözködtem. Azt se nagyon tudom, hogy mit lehet kapni a boltokban, mert nem ott vásárolok.
4/8 anonim válasza:
Hát, hogy őszinte legyek, én érdemben semmi különbséget nem látok a mai és a 2-3 évvel ezelőtti divat között, de nem is nagyon foglalkoztat.
5/8 anonim válasza:
Konkrétan az én testalkatomra jobb ruhákat lehetett kapni néhány éve. Idén minden cucc ez a tipikus tehénen a gatya.
6/8 anonim válasza:
Katasztrófa.
Nem lehet sima egyszerű, egyszínű testhez álló felsőket kapni, mind lóg, mint egy zsák, kinyúlnak két mosás után (húgom vett pólókat, ezek deformálódtak el), gagyi anyagból vannak. Vagy túlcsicsázottak.
A nadrágok is gagyi anyagból vannak. A cipőkről meg ne is beszéljünk.
Még jó, hogy nem követem a divatot, de azért elkeserít, hogy sehol nem kapok egy normális fazonú fekete topot, amin nincs semmilyen csicsamicsa és nem lóg.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) 6/6 amik neked kellenek azokat mind megtalálod a Takkoban és C&A-ban, én is ott veszem ezeket.
2014. júl. 29. 19:34
8/8 A kérdező kommentje:
bocsi, úgy írom, hogy *18:23
2014. júl. 29. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!