Mi a véleményetek a mostani téli csizma/bakancs divatról?
Tele vannak az üzletek bakancsokkal. Alig találni csinos , igazán nőies darabokat?
Ilyen bakancsok vannak csak.
Nekem általában tetszenek, amit linkeltél, pont nem, a varrása és a körbetekert, gumis fűző nem tetszik. De alapjáraton bakancsot hordok télen, mert nagyon vékony lábam van, így a csizmák nagy többsége eláll a lábamtól, lötyög, két kezem befér még mellé, mellé még a hó is, eső is befolyik. Praktikusabb számomra egy szorosra fűzhető bakancs.
Azonban én is hiányolom néha a nőiesebb darabokat, azokból a választékot. Például egy téli kiöltözős eseménynél nagy gondban vagyok, vagy kénytelen vagyok váltócipőt vinni, amiben megyek, azt pedig cipelhetem, vagy pedig egy lábtól elálló fazont tudok csak beszerezni, hisz kicsi a kínálat, és nem gondolnak a tervezők azokra, akik vékonyabb lábbal rendelkeznek.
Nekem nem tetszik igazán, rajtam nem áll jól, mert inkább szoknyában, elegánsabb ruhákban érzem jól magam.
Plusz számomra elég rövidek, télen lefagyna bennük a vádlim. Számomra a pár évvel ezelőtti térdig-térd fölöttig érő, meleg, de nem bakancs/hótaposó/20 centis tűsarkú csizma az igazi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!